En resa som ger er det bästa de solsäkra ABC-öarna har att erbjuda i form av Arubas fantastiska stränder, restauranger och fina hotell och Curaçaos oexploaterade natur, den genuina karibiska känslan, de underbara små bukterna och den fantastiska dykningen. Reseförslaget är på fem dagar på varje ö och börjar på Aruba.

Resans första anhalt är Aruba, dit ni flyger från Skandinavien med ankomst samma dag. Efter fem dagar på Aruba flyger ni vidare till Curaçao.

På Aruba bor ni på Courtyard Aruba Resort som är ett prisvärt mellanklasshotell beläget på västkusten. Det är endast fem minuters gångväg till Palm Beach där hotellet har en egen del med solstolar och strandhanddukar. På hotellet finns det mesta som gör semestern behaglig; stort poolområde med två pooler och solstolar, poolbar, restaurang, minimarket, spa, tennisplan, gratis transport till stranden varje halvtimme, tvättmöjligheter, populär happy hour och aktiviteter flera gånger i veckan.

På Curaçao bor ni på Lion’s Dive & Beach Resort som är beläget på sydvästkusten av ön, vid en av Curaçaos finaste stränder, Seaquarium Beach och bara tio minuter från den lilla huvudstaden Willemstad. Här finns en av de populäraste dykskolorna på ön, två pooler, restaurang, internet, tvättmöjligheter, egen fin strand, solstolar och gratis strandhanddukar. Granne med hotellet ligger ett delfinarium där man har möjlighet att simma med delfiner.

Läs mer om hotellen:
Courtyard by Marriot Aruba Resort
Lion’s Dive & Beach Resort

Resan går att förlänga eller förkorta utifrån önskemål.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Aruba, hem från Curaçao
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till The Mill Resort tur och retur
- 5 nätter på Courtyard by Marriot Aruba Resort i Standard Guestroom, Aruba
- Flyg från Aruba till Curaçao
- Transfer från flygplatsen till Lions Dive & Beach Resort tur och retur
- 5 nätter på Lion's Dive & Beach Resort i dubbelrum med havsutsikt, Curaçao

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran