Tamarijn Aruba är ett all inclusivehotell beläget direkt på den fina stranden Druif Beach. Det är ca fem minuter med bil till huvudstaden Oranjestad med dess butiker och möjlighet till nattliv. Hotellet har en pool, fem restauranger (det finns även möjlighet att grilla själv), en snackbar och fyra barer och erbjuder en mängd olika aktiviteter såsom beach volleyboll, tennis, tennislektioner, bordtennis, fitnesscenter med klättervägg (på närbelägna hotellet Divi Aruba), lån av kajak, pedalbåt, cykel, windsurfing och underhållning. Gratis lån av snorkelutrustning, snorkellektioner, windsurfinglektioner och cykelturer. Ett casino finns i närheten.

Hotellet har 236 deluxerum fördelade i tvåvåningsbyggnader. Alla rum har havsutsikt och balkong eller uteplats, luftkonditionering, fläkt, kabel-tv, hårtork, telefon, minikylskåp samt strykjärn och strykbräda.

En 9-hålsgolfbana finns tvärs över gatan från Tamarijn Aruba.

Barn upp till 12 år bor och äter gratis när de delar rum med två föräldrar.

Som gäst på Tamarijn Aruba får man även nyttja systerhotellet Divi Arubas alla faciliteter samt äta och dricka i deras restauranger. Divi Aruba är beläget bredvid Tamarijn Aruba. Hotellet har tre restauranger, en snackbar, tre barer och två pooler.

På både Tamarijn Aruab och Divi Aruba ingår gratis smekmånadspaket!