Tillbringa er smekmånad på Antigua och det mysiga hotellet Cocos Hotel. Antigua är ön som är som gjord för lata dagar på stranden, det finns så många som 365 st att välja mellan!

Resan sker med flyg till Antigua från London. Ni flyger till London Heathrow kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Antigua går nästa morgon. Övernattning sker på ett hotell beläget direkt på flygplatsen.

På Antigua bor ni på Cocos Hotel som är beläget på en höjd med en fantastisk utsikt över karibiska havet. Strax nedanför hotellet finns två pudervita stränder.

På rummet väntar vackra blommor och en flaska mousserande vin. Cocos Hotel är ett hotell för romantik med en en trevlig personal och intim atmosfär. Dem gästar endast par och är det perfekta resmålet för att fira in er nya tvåsamhet.

Läs mer om hotellet:
Cocos Hotel

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Antigua tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från Antigua flygplats till hotell, tur och retur
- 12 nätter på Cocos Hotel i Premium Cottage med all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran