Antigua är en perfekt ö för den som söker avkoppling, sol och bad. Ön är kantad av fina stränder, bukter och vikar som inbjuder till bad och utflykter till havs. Ta en tur runt ön och besök den lilla regnskogen, simma med stingrockor, gå på marknad i huvudstaden St John´s eller ta en tur över till grannön Barbuda.

Resan sker med flyg till Antigua från London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Antigua går nästa morgon. Övernattning sker på ett hotell beläget direkt på flygplatsen.

På Antigua bor ni på mysiga Buccaneer Beach Club som är beläget utmed den fantastisa stranden Dickenson Bay på nordvästra Antigua. Hotellet är inbäddat i en tropisk omgivning och är ett litet och personligt hotell. Ni bor i rum mot trädgården. Det finns även rum med pool- eller havsutsikt.

Läs mer om hotellet:
Buccaneer Beach Club

Obs! Flyg utan övernattning finns, kontakta oss för pris.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Antigua tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från Antigua flygplats till hotell, tur och retur
- 14 nätter på Buccaneer Beach Club i lägenhet med trädgårdsutsikt

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran