Den här kombinationsresan till Dominica och Antigua ger er en smak av naturupplevelser på Dominica och lugna, avkopplande dagar på Antigua med sol och bad. Resan är på sju dagar på respektive ö. Dominica erbjuder en fantastiskt vacker natur, vattenfall, orörda regnskogar och bra dykning, vilket gör Dominica till en av Västindiens absolut vackraste och mest orörda öar som bara väntar på att upplevas. På Antigua kan ni passa på att njuta av vackra stränder och koppla av ordentligt. Resan kan förlängas eller kortas ner enligt önskemål.

Resan sker med flyg till Antigua från London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Dominica, via Antigua, går nästa morgon. På Dominica bor ni i bungalow mitt i regnskogen på det mysiga guesthouset Hibiscus Valley Inn. Ni spenderar sju nätter på Dominica för att därefter flyga till Antigua där ni bor sju nätter med all inclusive på Starfish Halcyon Cove Resort, beläget direkt på stranden vid Dickenson Bay.

Läs mer om hotellen:
Hibiscus Valley Inn
Starfish Halcyon Cove Resort

Hibiscus Valley Inn arrangerar utflykter och aktiviteter på Dominica; besök hos indianer, vattenfall, regnskogshike, bad i varma källor, rafting, häftig vandring till en kokande vulkansjö med mera, kontakta oss för pris. De erbjuder också olika äventyrspaket.

Observera att det går utmärkt att förlänga eller korta ner resan enligt önskemål. Antal nätter på respektive ö går att ändra.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Antigua tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Transfer från Dominica flygplats till hotell, tur och retur
- 7 nätter på Hibiscus Valley Inn i bungalow inklusive frukost, Dominica
- Flyg från Antigua till Dominica tur och retur
- Transfer från Antigua flygplats till hotell, tur och retur
- 7 nätter på Starfish Halcyon Cove Resort i rum mot trädgården, all inclusive, Antigua

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran