Följ med på en kombinationsresa som ger er det bästa ö-världen har att erbjuda. På Västindiens mest orörda ö, Dominica, är höjdpunkterna naturen, alla häftiga vattenfall, regnskogen, valskådning, varma svavelkällor och mycket mer. Antigua är en gömd pärla som erbjuder vajande palmer, kritvita stränder, turkosblått hav, god mat och en romantisk miljö.

Resan sker med flyg till Antigua från London. Ni flyger till London Heathrow dagen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Antigua går nästa morgon. Övernattning sker på ett hotell beläget direkt på flygplatsen.

På Dominica bor ni på Jungle Bay, ett hotell byggt längs en bergssluttning omgärdat av den vilda naturen med havet glittrande i fjärran vid Scotts Head och Soufriere. På Jungle Bay arbetar man med hållbarhet som ett tydligt ledord och den ekologiska filosofin genomsyrar alla delar av verksamheten inklusive restaurangen, där lokalproducerade maträtter i form av fisk och skaldjur serveras. På hotellet finns ett fylligt aktivitetsutbud som erbjuder alla möjliga äventyr, från snorkling, vandring och kajakpaddling till utflykter till den lokala marknaden och matlagning.

De dagliga utflykterna, ett yogapass och en 30-minuters spabehandling per dag ingår i priset. Ni tillbringar sju nätter på Dominica för att därefter flyga den korta sträckan till Antigua. På Antigua bor ni på mysiga Buccaneer Beach Club som är beläget utmed den fantasiska vita stranden Dickenson Bay på nordvästra Antigua. Buccaneer Beach Club är inbäddat i en tropisk omgivning och är ett litet intimt hotell med färre än 20 rum. Hotellet är främst känt för sitt läge, den trevliga personalen och för den utmärkta servicen.

Läs mer om hotellen:
Jungle Bay
Buccaneer Beach Club

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Antigua tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Flyg från Antigua till Dominica tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Dominica
- 7 nätter på Jungle Bay i Villa Room inklusive helpension
- Dagliga utflykter enligt hotellets aktivitetsutbud
- Ett yogapass och en 30-minuters spabehandling per dag, Dominica
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Antigua
- 7 nätter på Buccaneer Beach Club i Garden Suite med utsikt mot trädgården

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-15 58 500 kr