Sola, bada, dyka, simma med stingrockor eller utforska ön på egen hand är några av attraktionerna på Antigua. Det finns 365 stränder att välja mellan så chansen att hitta sin egen drömstrand är stor. Antigua är en romantisk ö och en populär destination för vigsel och smekmånad. För det ändamålet passar charmiga Cocos Hotel utmärkt. Cocos Hotel är en liten, romantisk pärla, beläget i en sluttning med utsikt mot det turkosa havet.

Resan sker med flyg till Antigua från London. Ni flyger till London Heathrow dagen/kvällen innan och byter flygplats till London Gatwick varifrån flyget till Antigua går nästa morgon. Övernattning sker på ett hotell beläget direkt på flygplatsen.

På Cocos Hotel Hotellet bor ni i någon av de 30 charmiga trästugor inredda i karibisk som finns. Strax nedanför hotellet finns två pudervita stränder. Cocos Hotel är ett hotell för romantik med en en trevlig personal och intim atmosfär. Hotellet har begränsat antal stugor, är mycket populärt och en bokning bör göras i god tid!

Läs mer om hotellet:
Cocobay Resort

Det går att korta ner antal nätter eller förlänga resan efter önskemål, det går även att kombinera Antigua med en annan ö.

Obs! Flyg utan övernattning finns, kontakta oss för pris.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Antigua tur och retur
- 1 natt på hotell vid London Gatwicks flygplats i dubbelrum
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- 12 nätter på Cocos Hotel i standard cottage, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Transferkostnad mellan flygplatserna i London tillkommer.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran