Siboney Beach Club är ett romantiskt lägenhetshotell beläget på Dickenson Bay på Antiguas nordvästkust, ca 15 minuter från flygplatsen. Hotellet ligger vid stranden och har en egen prisbelönt restaurang, Coconut Grove Restaurant. Hotellet är med sina 12 rum ett litet och personligt hotell med familjär personal och bra service. Hotellet ligger inbäddat i en fantastiskt lummig trädgård med grönskande växter, palmer och bougainvillea. Om man inte vill ligga vid stranden så kan man söka lugnet vid den lilla poolen med tropisk omgivning.

Lägenheterna har havsutsikt eller delvis havsutsikt mot det Karibiska havet och mot trädgården. Sovrummen har en king sizesäng eller två separata sängar, luftkonditionering i sovrummet, pentry samt ett allrum med utgång till balkong eller patio.

Dickenson Bay är en lång, vit sandstrand med ett flertal hotell, några restauranger och strandbarer samt möjlighet till vattensporter. Läget är ypperligt med närhet till huvudstaden St John´s som erbjuder shopping, folkliv, kyrkor och museer.

Hotellet erbjuder både smekmånads- och bröllopspaket.