Under hela mars har vi fokus på Indiska Oceanen – exotiska öar med långa sandstränder, vajande palmer, kristallklart vatten och färgrika korallrev. Vi har nyheter och erbjudanden förSeychellerna, Maldiverna och Mauritius. Vi startar med vackra Seychellerna, som passar både på sommaren, höstlovet och över jul- och nyår.
Obs, fri ombokning/ändring vid resor köpta senast 31 mars, oavsett anledning! Kontakta oss så berättar vi mer.

Jul- och nyårsresor till Seychellerna – från 26 950 kr per person

Seychellerna har snabbt blivit ett av våra mest populära resmål. Det som lockar är naturen, stränderna, småskaligheten och ö-luffning med boende på små prisvärda pensionat. Vårt utbud på Seychellerna passar alla plånböcker.

Resa till Seychellerna, Seychellerna resor, resa Seychellerna, Resa till La Digue, Upptäck La Digue

Romantisk resa i sommar? Pris från 29 900 kr per person

Låt två av Seychellernas pärlor, Mahé och Praslin, ge er en smekmånad med den inramning ni drömmer om. En smekmånad på Seychellerna innefattar barfotapromenader på några av världens vackraste stränder, roliga utflykter, god mat och intressanta människomöten.

SEY romatik

Höstlovsresa med familjen? Pris från 22 800 kr per person

Med en genomsnittstemperatur på 27 grader och turkosgrönt vatten passar Seychellerna även familjen och den aktive resenären. Här finns inga farliga djur, inga tropiska sjukdomar och inget visumkrav för svenskar – och här finns gott om aktiviteter för hela familjen, från minstingen till farmor.

SEY strand barn

Res tryggt och säkert med oss! Vi har resegarantier, är medlem i Svenska Resebyråföreningen och följer alltid UD:s reserekommendationer. Nu erbjuder vi dig dessutom fri ombokning/ändring vid resor köpta senast 31 mars, oavsett anledning! Kontakta oss så berättar vi mer.

Nästa vecka lanserar vi Maldiverna i vårt program, och det får du veta mer om i nästa nyhetsbrev som kommer den 12 mars.