Välkommen till ett nytt år med nya drömmar att uppfylla! Vi fortsätter fokusera på skräddarsydda resor till exotiska resmål, småskalighet, ekoturism och spännande aktiviteter – och vi tror detta ligger i linje med de resor du drömmer om att förverkliga. I årets första nyhetsbrev slår vi ett slag för fem destinationer som passar utmärkt att besöka under vinterhalvåret.

Mauritius, för den äventyrslystne

Mauritius väntar ljuvliga stränder, god mat och spännande aktiviteter. Paddla kajak, cykla, vandra och åka båt erbjuds på härliga Otentic Eco Tent Experience. Pris från 19 300 kr.

Småskaligt äventyr på Tobago

Tobago är ett orört paradis långt ifrån massturismen. Destinationen är en favorit hos våra resenärer. En resa till Tobago är en resa till det genuina Västindien! Pris från 17 900 kr.

Hållbar lyx på Seychellerna

Seychellerna, ö-nationen med sina 150 öar, är sinnebilden av paradiset. Här finns ingen massturism, det är lätt att ö-luffa och det finns gott om prisvärda små pensionat. Pris från 22 800 kr.

Dominica, ekoturisternas okända paradis

Större delen av Dominica består av skyddad regnskog med många vattenfall och en magnifik natur. Vi rekommenderar det svenskägda Hibiscus Valley Inn, ett naturnära boende med eko-profil som startades av svenskan Norun Persson. Pris från 22 950 kr.

Resa till Dominica, Dyk på Dominica, Dominica resa

Grenada, kryddön som lockar med ekovänliga upplevelser

I Grenadas tropiska klimat växer massor med kryddor och frukter. Den bildsköna huvudstaden St George’s siktar på att bli Karibiens första klimatsmarta stad. Kombinera gärna Grenada med närliggande öar. Pris från 18 900 kr.

Grenadas huvudstad St George