Följ med på någon av våra spännande gruppresor till Afrika. Genom vår samarbetspartner  Kenzan Tours kan du också åka på gruppresa till Kuba, Costa Rica, Peru och Tanzania. Alla resor har svensk färdledning. 

Exklusiv safari i södra Afrika

Upplev det bästa av södra Afrika med tåg, båt, flyg och terrängfordon. Resan går med lyxtåget Rovos Rail till Victoriafallen där en spektakulär helikoptertur väntar. Ni tar också en stillsam kryssning på en 5-stjärnig flodbåt och upplever en exklusiv safari med både flyg och terrängfordon. Färdledare är journalisten och författaren Uno Grönkvist.
Datum: 22 oktober–5 november 2019.
Pris/person i dubbelrum: 98 500 kr.

Läs mer 

Safari och yoga i Kenya

Följ med på en oförglömlig resa till Kenya med både äventyr, en spännande inre resa och en total naturupplevelse. Här får du både en klassisk safari, sol, bad, träning, yoga och många minnesvärda möten. Färdledare är Anna-Karin Olofsson Niemi och Lisa Hansson, båda sjuksköterskor och verksamma inom hälsa och friskvård. Lisa är också yogalärare.
Datum: 3–15 november 2018.
Pris/person i dubbelrum: 29 900 kr. 

Läs mer 

Skrivarresa till Zanzibar

Följ med på en fantastisk resa skräddarsydd för dig som både vill fylla på med inspiration i en paradisisk miljö, skriva och prata skrivande med andra, och uppleva Zanzibar. Med på resan finns Eva Stilling som är författare, redaktör och skrivpedagog. Resan passar både dig som redan skriver och dig som vill komma igång med ditt skrivande.

Datum: 18 februari–2 mars 2019.
Pris/person i dubbelrum: 25 700 kr. 

Läs mer 

Kubas pärlor

Upplev genuina, färgstarka Kuba tillsammans med vår färdledare Vincent Engström. Resan startar i Havanna och går sedan till pärlor som Viñales, Cienfuegos och Trinidad.
Datum: 16–28 november 2018 och 22 februari–6 mars 2019.
Pris/person i dubbelrum: 29 900 kr.  

Läs mer 

MC-resa till Kuba

Följ med Vincent Engström på en häpnadsväckande MC-resa genom Kubas vackra landskap. Förutom MC-körning innehåller resan även gott om studiebesök på olika platser.
Datum: 6–19 februari 2019.
Pris/person i dubbelrum: 59 900 kr. 

Läs mer 

Costa Ricas gröna paradis

Utforska det gröna paradiset Costa Rica! Ella Johanson Rustad är färdledare på vår gruppresa som går till några av Costa Ricas största sevärdheter, bland annat nationalparkerna i Arenal, Marino Ballena och Corcovado.
Datum: 16–30 mars 2019.
Pris/person i dubbelrum: 34 800 kr. 

Läs mer 

Upplev Perus skatter

Denna innehållsrika resa går till några av Perus största sevärdheter, bland annat Lima, Cusco, Arequipa, Ballestasöarna, Inkas Heliga dal och självklart det magiska Machu Picchu. Du som vill kan förlänga resan till Amazonas regnskog.
Datum: flera datum finns under 2018 och 2019.
Pris/person i dubbelrum: 26 900 kr. 

Läs mer 

Tanzania safari + Zanzibar

Följ med svenska färdledaren Anders Broman på en äkta afrikansk safari till Serengeti, Ngorongorokratern och Tarangire. Här väntar många oförglömliga, nära möten med Afrikas vilda djur. Ni avslutar med några dagars avkoppling på Zanzibar.

Datum: 8–22 februari 2019.
Pris/person i dubbelrum: 39 900 kr. 

Läs mer