Resebranschen är en fantastisk, rolig, inspirerande och föränderlig bransch och just dessa adjektiv får sammanfatta Afro-Caribbean Travels händelserika 2019.

Vi är en nischresebyrå som i över 20 år vurmat för småskalig turism som gynnar den lokala ekonomin. I flera artiklar har vi uppmärksammat hållbar turism på våra destinationer;Klimatsmart tänk på GrenadaDominica, ekoturisternas okända paradisSmåskalig och hållbar lyx på Seychellerna och Ett karibiskt ekoäventyr på Tobago. Att vi har en ökad efterfrågan på våra resor, när branschen i allmänhet ser en minskad efterfrågan, uppfattar vi som ett kvitto på att allt fler uppskattar den kompetens och hållbarhetsprofil som alltid funnits hos oss.

Att det finns behov av fysiska träffar i vår allt mer digitaliserade värld blev tydligt under de inspirerande temakvällar vi arrangerade i samarbete med turistbyråerna för SeychellernaTanzaniaKuba och Tobago. Ett stort tack till alla er som besökte dessa event.

Ett nytt år står för dörren – och vi lovar fortsätta med småskalig ekoturism med spännande innehåll. Vi är ”ö-experten” som främst har fokus på Indiska Oceanen och Västindien. Under 2020 kommer ni hitta ännu fler öar och resor i vårt utbud. Vi kommer också anordna fler temakvällar som vi hoppas både inspirerar och ger ökad kunskap.

Tack för det gångna året, jag hoppas vi ses snart igen.
Olle Stålberg/VD