I takt med att hösten smyger sig på är det lätt att börja drömma. Om tid tillsammans. Att upptäcka något nytt. Ljumma vindar och vågskvalp. Färska frukter och vajande palmer, turkosblått hav och skaldjur…. Småskalighet. Möten med lokalbefolkningen. Vinterns drömresa finns närmare än du tror. I detta nyhetsbrev slår vi ett slag för underbara Seychellerna, Mauritius och Zanzibar.

Paradiset Seychellerna

Seychellerna är drömmen om sol, orörda paradisstränder och underbar mat. Idylliska Cerf Island, Praslin med världens vackraste strand och natursköna vandringsleder, avslappnade bilfria La Digue. Ö-luffa eller upptäck bara en av öarna. Från 22 300 kr för 12 nätter. Läs mer

Drömmen om Mauritius

Mauritius är paradisön med vita stränder, god mat och hög servicenivå. Våra boenden har hög klass och många aktiviteter: sola och bada, paddla i lagunen, snorkla på korallreven, testa stand-up paddle, cykla mountainbike, rid… Vi har hotell både med halvpension och med all inclusive. Från 18 900 kr för en vecka i lyxiga paradiset. Läs mer

Mytomspunna Zanzibar

Zanzibar utanför Tanzanias kust är både spännande och rofyllt med sina charmiga hotell, rika historia, fantastiska stränder och enastående snorkling och dykning. Här finns många vattensportaktiviteter – och om du vill kan du kombinera resan med en rafflande safari.
Från 13 100 kr för en vecka med sol och bad. Läs mer

Varför resa med Afro-Caribbean Travel?

Vi är experter på våra resmål och vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Vi skräddarsyr din resa helt efter dina önskemål. Du ska kunna vara trygg på drömresan – om du skulle få problem är våra lokala samarbetspartners redo att rycka ut. Att vi ställt ut resegarantier hos Kammarkollegiet är en annan självklarhet.