Tänk att tre dagar kan gå så oerhört fort och att en ändå kan hinna med så mycket. Det är redan min sista kväll på Barbados och jag försöker smälta allt jag har fått vara med om. Jag har självklart varit på romprovning här i rommens vagga, besökt en mängd marknader, beundrat Bathshebas mäktiga stenformationer, sett kitesurfarna på Silver Sands, ätit gott på Oistins (och flera andra ställen) njutit av utsikten uppe på Cherry Hill och mycket mer. Jag har till och med hunnit med att bada och njuta en stund på stranden.

Barbados är en mycket grönare ö än jag föreställt mig, mycket mer varierad natur, mycket vackrare. Nu ska jag smälta alla intryck så återkommer jag med en betydligt utförligare Barbadosrapport för er som är nyfikna på att resa hit. Men jag måste få säga, vilka trevliga människor jag mött här! Vänliga, pratsamma och hjälpsamma. Jag gillar verkligen Barbados.

resa till barbados

resa till barbados resa till barbados resa till barbados resa till barbados

resa till barbados

resa till barbados resa till barbados

resa till barbados

Om våra resor till Barbados kan ni läsa här och glöm inte att gilla oss på Facebook & Instagram