Njut av en resa till Zanzibar där ni bor på Kichanga Lodge, beläget i Michamvi på Zanzibars sydöstra kust. Kichanga är ett charmigt hotell vackert inbäddat i en palmskog och beläget vid en underskön strand. En plats för er som söker romantik eller för er som söker en avkopplande och rofylld semester. Kichanga Lodge är ett enkelt men charmigt hotell med ett av de bästa lägena på Zanzibar.

På er Zanzibar resa flyger ni från Sverige till Zanzibar och kommer ner dagen efter avfärd. Vid ankomst blir ni mötta av vår representant som skjutsar er till hotellet. Transfern tar knappt en timme.

Ni bor på Kichanga Lodge vid en av de bättre stränderna på Zanzibar. Här tillbringar ni lata dagar på stranden varvat med strandaktiviteter som kitesurfing, snorkling, dykning eller volleyboll. Vill ni åka på utflykter till andra ställen på ön hjälper hotellet gärna till med det praktiska.

Läs mer om hotellet:
Kichanga Lodge 

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm till Zanzibar tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Kichanga Lodge i Garden Bungalow inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 1.50 US dollar per person och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Zanzibar.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran