En resa till Zanzibar innebär, med sina kritvita stränder, tunga dofter av kryddor, mystik och spännande historia, en resa till semesterparadiset. I den här Zanzibarresan bor ni på ett av de främsta hotellen på Zanzibar, hotellet har ett fantastiskt läge direkt vid stranden. Karafuu Village Beach Resort & Spa har mottagit flera prestigefyllda utmärkelser för sin höga standard och utmärkta service. Skäm bort er själva och era nära och kära med en semester ni kommer att bära med er resten av livet.

I den här resan till Zanzibar blir  ni hämtade av en chaufför från vår lokale agent vilken kör er till Karafuu Village Beach Resort & Spa som ligger i en vackert grönskande trädgård.

En resa till Zanzibar har mycket att erbjuda. Vandra i de trånga gränderna i huvudstaden Stone Town, prova en kryddtur som är en upplevelse för både doft och smaksinne, simma med delfiner eller njut av de många osannolikt vackra stränderna som finns på ön.

Kombinera gärna utflykter på ön med lata dagar på hotellet. På Karafuu Village Beach Resort & Spa finns det mesta man kan önska för en sol- och badsemester såsom eget dykcenter för dyk- och snorkelutflykter, vattenskidåkning, djuphavsfiske, bra restauranger med mera. Övriga aktiviteter inkluderar volleyboll, tennis, pingis, biljard och vattengymnastik.

Sista dagen hämtar er transferchaufför er på hotellet för vidare färd till flygplatsen och flygresan hem.

Läs mer om hotellet:
Karafuu Village Beach Resort & Spa

Det går utmärkt att förlänga eller förkorta vistelsen efter eget önskemål. Hotellet är dessutom ett av de få hotell på Zanzibar där ni kan passa på att gifta er!

Kontakta oss för pris och programförslag.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm till Zanzibar tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 8 nätter på Karafuu Village Beach Resort & Spa i Cottage inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 1 US dollar per person och natt betalas på plats.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran