En resa till Zanzibar innebär, med sina kritvita stränder, tunga dofter av kryddor, mystik och spännande historia, en resa till semesterparadiset. I den här Zanzibarresan bor ni på Spice Island Resort som har ett fantastiskt läge direkt vid stranden. Skäm bort er själva och era nära och kära med en semester ni kommer att bära med er resten av livet.

På er Zanzibarresa flyger ni från Skandinavien till Zanzibar och kommer ner dagen efter avfärd. Vid ankomst blir ni hämtade av en chaufför från vår lokale agent vilken kör er till Spice Island Resort som ligger i en vackert grönskande trädgård. Boendet ligger på sydostkusten vid den vackra stranden Jambiani.

En resa till Zanzibar har mycket att erbjuda. Vandra i de trånga gränderna i huvudstaden Stone Town, prova en kryddtur som är en upplevelse för både doft och smaksinne, simma med delfiner eller njut av de många osannolikt vackra stränderna som finns på ön.

Kombinera gärna utflykter på ön med lata dagar på hotellet. På Spice Island Resort  finns det mesta man kan önska för en sol- och badsemester såsom närhet till dykcenter för dyk- och snorkelutflykter, fiske, vindsurfing med mera. Övriga aktiviteter inkluderar cykelhyra, matlagningskurser, och spaavdelning.

Sista dagen hämtar er transferchaufför er på hotellet för vidare färd till flygplatsen och flygresan hem.

Läs mer om hotellet:
Spice Island Resort

Det går utmärkt att förlänga eller förkorta vistelsen efter eget önskemål.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Zanzibar tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Spice Island Resort i Garden Room inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Obs, en lokal turistskatt om 1,5 US dollar per person och natt betalas på plats.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran