Upplev Sydafrikas fantastiska vildmark i kombination med Moçambiques magiska stränder. Spana efter lejon och vildhundar på safari och avsluta med lata dagar i Moçambique.

Ni flyger via Johannesburg till Neilspruit där ni blir mötta av vår lokala agent som kör er vidare till Elephant Plains Game Lodge där ni tillbringar de närmaste tre nätterna. Beroende på när ni ankommer kanske ni hinner med er första safaritur redan samma eftermiddag eller kanske föredrar ni en massage och en lugn stund efter den långa resan.

Nu följer två spännande dagar med safari i Sabi Sand Game Reserve. Sabi Sand är Sydafrikas äldsta privata park som inte bara erbjuder möjligheten att få se the Big five utan även har en mängd andra arter, bland annat den utrotningshotade vildhunden.

När ni inte är ute och spanar efter djur tillbringar ni sköna stunder på lodgen som erbjuder vandringar i närområdet, spabehandlingar eller bara sköna stunder vid poolen.

Fulla av intryck är det dags att åka vidare och ni återvänder till flygplatsen för vidare färd till Vilanculos i Moçambique.

I Vilanculos bor ni på det trevliga pensionatet Casa Babi där ni blir väl omhändertagna av värdparet Sabrina och Denis.

I Vilanculos har ni tillgång till hela Bazuarutos skyddade skärgård. Sabrina och Denis driver även ett dykcenter så ni kan åka ut med dem och dyka eller snorkla eller bara besöka någon av de närbelägna öarna.

Förutom lata dagar på stranden och vid poolen finns en mängd roliga saker att göra i Vilanculos. Det finns ett ridcenter som erbjuder olika typer av ridturer, följ med Faquir på en stadsrundtur eller varför inte hem till hans mamma för en lektion i afrikansk matlagning. Vill ni ha en mer fartfylld dag är Vilanculos perfekt för kitesurfing, möjligheter till lektioner finns.

Underbart är kort och det är nu dags att åka hemåt igen. Hemresan går via Johannesburg och ni är hemma nästkommande dag.

Läs mer om hotellen
Elephant Plains Game Lodge
Casa Babi 

Vi skräddarsyr resor vilket innebär att det här bara är ett förslag på upplägg. Ni bestämmer hur många dagar ni vill stanna. Safarin går även att kombinera med andra boenden i/på Vilanculos/Bazarutoöarna om så önskas.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Sydafrika, hem från Moçambique
- 3 nätter på Elephant Plains Game Lodge i dubbelrum inklusive helpension
- 2 safariturer och en vandring per dag på Elephant Plains Game Lodge
- 6 nätter på Casa Babi i dubbelrum inklusive halvpension
- Transfers från flygplatserna till hotellen tur och retur

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran