Om tanken med er semester är att kombinera ett boende av hög klass med ett härligt strandliv och ett brett utbud av aktiviteter så är nya, fräscha Zilwa Attitude och Mauritius ett utmärkt val. På Mauritius finns många intressanta aktiviteter; ni kan rida, cykla, vandra, besöka närliggande öar, prova vattenaktiviteter som kitesurfing, dykning, stand up paddle med mera.

Ni flyger från Sverige via Europa och ankommer Mauritius morgonen därpå.

Vid ankomst blir ni hämtade på flygplatsen av vår representant för en kortare genomgång och vidare transfer till hotellet. Ni har sedan resten av dagen att installera och bekanta er med omgivningen. Ni bor på högklassiga Zilwa Attitude på nordkusten och med en bedårande utsikt över Indiska Oceanen.

Zilwa är kreol och betyder öbo och det är hotellets idé att få er att känna er som just öbor. På Zilwa Attitude kan ni gå matlagningskurser i det kreolska köket, göra båtturer med lokala fiskare eller varför inte delta i en språklektion i kreol..?

På hemresedagen är det transfer tillbaka till flygplatsen i god tid före avresa.

Läs mer om hotellet:
Zilwa Attitude

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Mauritius tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 8 nätter på Zilwa Attitude i Superior Sea View med havsutsikt inklusive halvpension

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran