Barbados har smak av sol, salta bad, vajande palmer, calypso och färgglada drinkar. Barbados är den mest kända ön i Karibien och är det perfekta resmålet för soltörstande svenskar under de mörka höst- och vintermånaderna. I det här förslaget bor ni på det prisvärda mellanklasshotellet Dover Beach Hotel, beläget vid den populära stranden med samma namn.

Resan till Barbados sker via en europeisk storflygplats.

Dover Beach Hotel har ett läckert läge vid stranden och har gångavstånd till St Lawrence Gap som är något av en nöjesmetropol i området med alla sina restauranger, barer och shopping. Dover Beach Hotel är en utmärkt bas för att upptäcka Barbados. Förutom Instagramvänliga paradisstränder finns det gott om aktiviteter på ön; besök ståtliga plantager, prunkande botaniska trädgårdar, den unika droppstensgrottan Harrison´s Cave eller några av de världsberömda romdestillerier som finns.

Läs mer om hotellet:
Dover Beach Hotel

Läs mer om Barbados

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 14 nätter på Dover Beach Hotel i standardrum

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-04-16 - 2024-12-14 27 500 kr