Bougainvillea Beach Resort, beläget på Barbados sydkust vid den vita stranden Maxwell Beach, fångar din dröm om Karibien. Här varvar du ner och låter den karibiska solen och den vänliga atmosfären omfamna dig. Bougainvillea Beach Resort är ett bra val för dig som önskar kombinera lata dagar vid stranden eller poolen med några av alla de aktiviteter som erbjuds på hotellet.

Flygresan till Barbados sker via en europeisk storflygplats.

Bougainvillea Beach Resort är beläget på sydkusten med ett behagligt avstånd till några av de populäraste attraktionerna på Barbados som exempelvis byn Oistins, känd för sin fiskmarknad. Det är också nära till St Lawrence Gap som har några av Barbados hippaste restauranger. Hotellet passar dig som vill kombinera lata dagar på stranden med roliga aktiviteter på hotellet eller på ön.

Hotellet erbjuder allehanda vattensporter, gym, spa med mera. För barnfamiljen finns en barnklubb, lekplats och ett spelrum. Ta dig gärna ut och upptäck alla sevärdheter och utflykter som finns på Barbados.

Läs mer om hotellet:
Bougainvillea Beach Resort

Läs mer om Barbados

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 10 nätter på Bougainvillea Beach Resort i Deluxe Studio

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-05-01 - 2024-12-09 26 400 kr Boka-tidigt-rabatt vid bokning senast 30 november..
Förfrågan 2025-01-07 - 2025-04-30 37 300 kr