I fridfulla St. Peter på Barbados Västkust, och med några minuters gångavstånd till de fina sandstränderna Mullins Beach och Gibbes Beach, finner du Mullins Grove. Här erbjuds moderna och bekväma lägenheter med gångavstånd till stranden och endast 15 minuter från städerna Speightstown och Holetown som erbjuder bra shopping- och ett brett restaurangutbud. I närheten ligger också några av Karibiens bästa golfbanor.

Till Barbados flyger du via en europeisk storflygplats.

Mullins Grove är ett 4-stjärnigt boende med endast 14 lägenheter och med promenadavstånd till Barbados fantastiska stränder, den trevliga Mullins Beach Bar och i närheter ligger också några av Karibiens bästa golfbanor. Tillbringa din tid med sol och bad och allehanda vattensporter i det kristallklara turkosa vattnet eller stanna på hotellet och njut av hotellets arkitektdesignade utomhuspool.

Resan är baserad på lägenhet med ett sovrum, men boendet har även lägenheter med två och tre sovrum som kan ta upp till sex gäster.

Läs mer om hotellet:
Mullins Grove

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Skandinavien till Barbados tur och retur
- Lokal representant som är tillgänglig 24 tim/dag under er vistelse
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur
- 12 nätter på Mullins Grove i lägenhet med utsikt mot trädgården eller pool

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att minimum sex personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 4.50 – 9.95 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

En deposition om 500 US dollar spärras på kortet vid check-in, som återbetalas efter ut-checkning.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2024-01-16 - 2024-11-30 40 500 kr Specialpris vid bokning senast 30 november!