Hemingway House är topparkitekten Larry Warrens senaste bygge, ett fantastiskt hus inbäddat mellan de populära stränderna Gibbes Beach och Mullins Beach. Villan har en underbar och unik utsikt av stranden mot norr och det glittrande stora havet direkt framför och med direkt access till stranden.

Resan sker med flyg till Barbados via London eller Manchester med Virgin Atlantic eller via Frankfurt med Condor.

Hemingway House är på två våningar och helt byggt i korallsten med handgjorda lampetter. Här finns bland annat ett lusthus med havsutsikt, en grönskande tropisk trädgård och ett marmormatbord som inbjuder till trevliga middagar utomhus.

Hemingway House har fyra sovrum, pool och ett toppmodernt kök. Personalen bestående av en hushållerska, hembiträde och en kock gör er vistelse på Hemingway House till ett minne för livet. Detta är ett idealiskt hus för en stor familj eller vänner som söker en privat strand med moderna bekvämligheter. Ryms upp till 8 personer i villan.

Läs mer om villan:
Hemingway House

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Barbados tur och retur
- 10 nätter i villa Hemingway House

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att minimum sex personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 2.50 – 5.5 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran