Carina Jäger
Carina Jäger
Resesäljare
Har två underbara barn. Arbetat på Afro-Caribbean Travel sedan 2004. Fritiden ägnar hon gärna åt afrikansk dans ackompanjerad av trummor. Som säljare av Västindien väljer hon inte oväntat en karibisk ö som sin favorit - Tobago. Tobago är fortfarande ganska oexploaterad i jämförelse med övriga övärlden och prisnivån ligger på en tilltalande låg nivå. Hon reser också gärna till Grenada med sin vackra regnskog. Hela Västindien motsvarar de förväntningar som resenärerna har - de får uppleva sina drömmar!
Pia Johansson
Pia Johansson
Resesäljare
Hon har en son och en dotter och håller sig i form genom regelbundna besök på gymmet där hon ägnar sig åt core och spinning. I övrigt läser hon gärna, helst om främmande länder. Pia kom till Afro-Caribbean Travel 2006. Pia säljer främst resor till Västindien och Panama. Två karibiska öar utgör hennes favoritdestinationer; Aruba för de långa härliga stränderna och mängden av aktiviteter och Curaçao för såväl kultur och historia som underbara vatten för dykning och snorkling.
Mackda Goitom
Mackda Goitom
Resesäljare
Började i februari 2010 efter många års studier i statsvetenskap och u-landsutveckling på universiteten i Uppsala och Växjö. Hon säljer främst flygbiljetter till Eritrea. Antalet eritreaner i Sverige som regelbundet besöker sitt hemland är tämligen stort. Mackdas föräldrar kommer från Eritrea men själv är hon född i Sverige. Inte oväntat är Eritrea det land som hon älskar mest vid sidan av Sverige. Hon var mycket aktiv i nationslivet på universitetet under åren där och gillar fortfarande att dansa och träffa vänner på stadens klubbar.
Olle Stålberg
Olle Stålberg
Verkställande direktör och delägare
Född i Etiopien, kom till Sverige 1973. Är utbildad gymnasieekonom och kom in i resenäringen genom att producera "Liftarens guide till Karibien" 1990-98. Har varit med sedan företagets start, är delägare. Fritiden ägnar han helst med familjen. Har två döttrar och en son. Är allmänt sportintresserad, tränar löpning och besöker gymmet regelbundet. Sedan Olle besökte Trinidad första gången och upplevde karnevalen där toppar den ön favoritlistan. Mycket beroende på musiken - därifrån kommer calypso, soca och steelbandsmusiken. På senare tid har Panama seglat upp som en svår medtävlare tack vare omväxlande natur, vänlig befolkning och intressant kultur i bred bemärkelse.
Jonathan Tareke
Jonathan Tareke
Webbdesigner
Är född i Eritrea men kom redan 1986 till Sverige. På Afro-Caribbean Travel har han varit sedan våren 2009 och ansvarar för hemsidan och ser till att alla kontorets datorer fungerar. Han har lång erfarenhet som IT-expert men också av musik som tar det mesta av fritiden. Är gift och har två barn. Bland det trettiotal länder han besökt utgör Australien favoriten. Hittills har han inte besökt något av Afro-Caribbean Travels vanligaste resmål; därför har han någonting att se fram emot!
Daniel Goitom
Daniel Goitom
Delägare
Född i Eritrea, kom till Sverige som tolvåring. Har läst statsvetenskap på Stockholms universitet och har ett stort intresse för internationella frågor. Är sambo och har tre flickor. Var sprinter i yngre år men föredrar numera längre distanser. Dansar gärna till afrikansk musik och har tenorsax som favoritinstrument. Grundare av Afro-Caribbean Travel och delägare i företaget. Favoritlandet är Tanzania som erbjuder stora variationer, alltifrån bestigning av Afrikas högsta berg Kilimanjaro till safari i Serengeti och bad på öarna Pemba och Zanzibar. Även Seychellerna lockar med vacker natur, underbara stränder och en småskalighet som tilltalar de flesta.


Topp