Per och Rakel, januari 2016

Resan till Barbados, Dominica och Antigua var fantastiskt bra – vi är verkligen supernöjda! Kombinationen med en väldigt aktiv första vecka och en lugn andra vecka var väldigt lyckad. Valskådningen (Dominica) där vi fick se en kaskelot på nära håll var en av resans absoluta höjdpunkter – otroligt mäktigt! Och så massor av delfiner förstås. Vandringarna längs leden tyckte vi var lätta, trevliga och med bra variation. Boiling Lake var definitivt en av de absoluta höjdpunkterna på hela resan! På Hibiscus Valley Inn bodde vi i huvudbyggnaden, vi är väldigt nöjda med rummet. Såväl frukost och middag var också bra. Julmiddagen med både kalkon och skinka var fantastisk!

För att summera så var det en intensiv och väldigt upplevelserik vecka på Dominica!
Vi hade sedan en perfekt vecka på Antigua och Cocos Hotel! Ett helt fantastiskt hotell och strand på alla sätt och vis. Svårt att hitta superlativ så det räcker… Vi bodde i en bungalow nästan högst upp på kullen med magisk utsikt över vattnet och stranden. Mat och dryck var väldigt bra. Helheten alltigenom proffsig.

Vi är jättenöjda! Vill skicka ett stort tack till Carina för att du sytt ihop  detta! Det har verkligen motsvarat – och till och med överträffat – våra högt ställda förväntningar. /Per och Rakel, januari 2016


Topp