Inga-Lill och RuneEva och Leif, mars-april 2016

Hej Pia!
Ja, nu har vi redan varit hemma en vecka, vi kom hem precis lagom till alla blåsippor, vitsippor och tussilago! Vi har verkligen haft en skön och avkopplande semester. Eftersom det var sjunde gången så har vi ju sett det mesta som bör ses, så vi har gjort lite annat denna gången. Vi besökte en kyrka där vi fick vara med om deras gudstjänst, en upplevelse! Vi var på goat-race, men det största var nog när vi se en sköldpadda lägga sina ägg!
Sandy Point kan vi inte klaga på heller, våra lägenheter hade fått nya duschar, det var lite besvärligt med badkaren som var förut. Städningen tyckte vi fungerade bättre denna gången, dels gick städningen snabbare och så fick vi nya handdukar snabbare, det kunde dröja ganska länge innan vi fick dom tidigare gånger. Och så har vi ju den sköna poolen precis utanför våra lägenheter.
Vi var på deras restaurang och åt några gånger bl.a. hummer, och det kan vi inte klaga på.
Sedan måste vi ju nämna alla vänliga människor, som vi mötte överallt, alltid ett leende och en hälsning.
Det enda som var minus var att ingen mötte oss när vi kom till Tobago, vi fick hjälp av en annan person som kände Claudia. Det hade tydligen blivit ett missförstånd, Claudia trodde att vi skulle komma först kl. 11 på kvällen.

Vänliga vårhälsningar från
Inga-Lill och RuneEva och Leif / mars-april 2016


Topp