Paketresor 14 nätter | Kod: TABV3

Tobago är känd för sina vita sandstränder, det kristallklara vattnet, de vänliga människorna, palmerna och den lugna livsrytmen. Boende i Villa de Lena passar utmärkt för större familjer och sällskap då priset avser hela huset.

Resan sker med flyg till Tobago via Tyskland. Ni anländer Tobago samma dag som ni avreser från Sverige.
På Tobago bor ni i Villa de Lena som är ett exklusivt privat hus beläget i Bon Accord (Crown Pointområdet) på södra Tobago. Huset är mycket rymligt och består av två våningar. Till huset hör en stor trädgård med swimmingpool och solstolar. På undervåningen finns ett välutrustat kök, separat matplats och ett TV-rum. Övervåningen rymmer tre sovrum och en stor terrass som lämpar sig för solbad eller en drink i solnedgången.

Läs mer om huset:
Villa de Lena

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Läs mer om Tobago

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg till Tobago tur och retur
- Transfer från flygplatsen till Villa de Lena tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Villa de Lena

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att sex personer reser tillsammans och delar boende samt på flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran


Topp