14 nätter | Kod: SHBTAB1

Resan är ett samarbete mellan Handelsbanken och Afro-Caribbean Travel.

Tobago är platsen där Robinson Crusoe sägs ha hamnat. Hit åker man för att få uppleva de vita stränderna, det kristallklara vattnet, palmerna, calypsomusiken och den lugna livsrytmen. För den rastlöse erbjuder Tobago en uppsjö av roliga aktiviteter; vandring, mountainbike, dykning, snorkling, kitesurfing, fiske och golf för att nämna några. I detta förslag bor ni på Sandy Point Village Hotel som är ett populärt och prisvärt mellanklasshotell på sydkusten.

Resan sker med flyg till Tobago via Frankfurt. Ni anländer Tobago samma dag som ni avreser från Sverige.

På Tobago bor ni på vårt populäraste hotell, Sandy Point Village Hotel, som är beläget ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer och stränder. Det är gångavstånd till de populära stränderna Store Bay och Pigeon Point.

Läs mer om hotellet:
Sandy Point Village Hotel

En av dagarna besöker ni Tobago Cocoa Estate som ägs av Duane Dove, rom- och chokladexpert och Sveriges enda kakaoodlare, på hans plantage i Roxborough på norra Tobago. Vid ankomst till Tobago Cocoa Estate gör ni en rundtur på plantagen och lär er mer om kakao, hur kakaoplantan växer och hur bönorna bearbetas innan de blir choklad och hur allt detta sker med stor hänsyn tagen till den unika miljön i området. I utflykten ingår guidad tur, picknicklunch och förfriskningar. Utflykten avslutas med avsmakning av rom och choklad på plantagen. 

Läs mer om Tobago Cocoa Estate

Är du intresserad av en aktiv semester på Tobago? Besök vårt systerföretag Aktivresor och ta del av utbudet på Tobago.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med Lufthansa/Condor till Tobago tur och retur
- Transfer från flygplatsen till hotellet tur och retur, Tobago
- 14 nätter på Sandy Point Village Hotel i lägenhet
- Utflykt till en svenskägd kakaoplantage inklusive picknicklunch och choklad- och romavsmakning
- För längre eller kortare resa, kontakta oss för pris

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran


Topp