Safariresor 4 nätter | Kod: ILGDN3

Dag 1: Oudtshoorn
Ni blir hämtade på morgonen och åker från Kapstaden i en luftkonditionerad bil med erfaren guide bakom ratten. Färden går mot Oudtshoorn längs Route 62. Ni äter lunch i Barrydale (ej inkluderat i priset) och fortsätter därefter till Oudtshoorn där ert första stopp blir på en strutsfarm. Här får ni en rundtur (inkluderad i priset) och ni får även möjlighet att själva mata strutsarna.
Middag och övernattning med frukost på Hlangana Lodge i Oudtshoorn.

Dag 2: Knysna/Plettenberg
Efter frukost gör ni ett besök i det berömda grottsystemet Kango Caves (inkluderat i priset) innan ni reser vidare mot Knysna. Ni har eftermiddagen ledig för att upptäcka denna kuststad på egen hand. Ni kan till exempel ta en tur i lagunen med Jon Benn eller Paddle cruiser (ej inkluderat i priset och i mån av plats).
Middag och övernattning med frukost på Lairds Lodge, Plettenberg Bay.

Dag 3: Knysna/Plettenberg
Efter frukost åker ni till Knysna Elefantpark (inkluderat i priset). Här får ni, med hjälp av duktiga guider, lära er allt om den sorgliga och mystiska historien om Knysnaelefanterna. Efter lunch (ej inkuderat i priset) far ni vidare till Plettenberg för ett besök på Birds of Eden (inkluderat i kostnaden) och en valfri val- och delfintur (ej inkluderat i kostnaden och i mån av plats). 
Middag och övernattning med frukost på Laird´s Lodge, Plettenberg Bay.

Dag 4: Port Elizabeth
Tidig morgon åker ni till vackra Tsitsikamma Nationalpark (inkluderat i priset) där ni även intar er lunch (ej inkluderat i priset). Ni åker därefter vidare till Port Elizabeth där resan avslutas sen eftermiddag.

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Övrig information
Från Kapstaden går denna tur varje torsdag för att fyra dagar senare vara framme i Port Elizabeth. Motsvarande går det att göra omvänd resa med början i Port Elizabet varje måndag.
Minimum 2 personer. Samtliga övernattningar är i 4-stjärniga guesthouses eller mindre hotell.

Priset inkluderar transport i komfortabel luftkonditionerad bil med engelsktalanade chaufför/guide, övernattningar med angivna måltider och samtliga entréavgifter.

Priset exkluderar icke angivna måltider, extra tjänster och dricks.


Topp