Tillbringa er smekmånad på en safari i Sydafrika och avsluta med sol och bad på härliga Mauritius. Ni börjar med en spännande safari i det malariafria området Pilanesberg, som är beläget utanför Johannesburg. Avsluta med sol och bad på en av Indiska Oceanens pärlor, Mauritius, med dess vita stränder och vajande palmer.

I Pilanesberg tillbringar ni fyra nätter med massor av djur- och naturupplevelser. För de som önskar går det mycket bra att göra dagsutflykter till närliggande Sun City som brukar kallas  ”Afrikas Las Vegas”. På Mauritius tillbringar ni åtta nätter med sol och bad.

Dag 1: Avresa
Ni reser på kvällen från Sverige och ankommer Johannesburg morgonen därpå.

Dag 2-6: Pilanesberg/Safari
Vid ankomst blir ni hämtade för transfer till den malariafria nationalparken Pilanesberg, som ligger i Sydafrikas nordvästra provins. Turen går på bra vägar genom ett vackert landskap och tar ca 3,5 timme. Väl framme checkar ni in och ser er omkring lite innan det är dags för en första safari i området.
Övernattningar inklusive helpension på Ivory Tree Game Lodge, Pilanesberg.

Dag 6-13: Mauritius
Fulladdade med underbara safariintryck och minnen för livet är det så dags för sol- och baddelen av er smekmånad. Transfern tar er tillbaka till flygplatsen för flyg till Mauritius. Där möter vår lokale agent upp er och kör er till 5-stjärniga hotellet Belle Mare Plage på Mauritius östkust, som av många betraktas som öns vackraste. Där bor och njuter ni i åtta nätter och tar dagarna som de kommer. Vår samarbetspartner finns alltid tillgänglig för information och eventuell bokning av utflykter och liknande.
Övernattningar inklusive halvpension på Belle Mare Plage, Mauritius.

Dag 14: Hemresa
Transfer till flygplatsen för återresa hem till Sverige.

Läs mer om hotellen:

Ivory Tree Game Lodge
Belle Mare Plage

Denna resa kan med fördel förlängas eller förkortas samt kombineras med andra hotell eller varför inte även med Kapstaden i Sydafrika? Kontakta oss för kostnadsförslag.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Mauritius, med stopp i Johannesburg
- Transfer flygplatsen - Ivory Tree Game Lodge tur och retur
- 5 dagar/4 nätter safariprogram enligt ovan
- Transfer från flygplatsen till Belle Mare Plage tur och retur
- 8 nätter på Belle Mare Plage i Prestigerum inklusive halvpension och smekmånadspaket

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

Priset inkluderar smekmånadspaket som innefattar rabatterat pris för bruden på Mauritius. Vid ankomst på Belle Mare Plage står en bukett orkidéer, en flaska vin och lite kanapéer på rummet. Under vistelsen får ni en speciell ”candlelight dinner” och varsin gåva innan avresa. Minimum övernattningar på detta hotell är 5 nätter.

Ett vigselbevis ej äldre än 9 månader ska medtagas och eventuellt visas upp för hotellet på Mauritius.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran