SAFARIRESOR

Safari är swahili och betyder att resa. Vi har ett brett utbud av spännande safariäventyr i flera av Afrikas länder.

Notera att här har vi enbart gjort en sammanställning av de olika safariturerna. Under flikarna Paketresor och Romantik hittar ni ännu fler förslag på safaris i kombination med sol och bad, smekmånad och rundresor.

Alla safariprogram skiljer sig från varandra på ett eller annat sätt men målet är detsamma – att få uppleva den fantastiska afrikanska savannen och dess spännande invånare. Ni kan välja att åka på en enklare campingsafari eller på en bekvämare lodgesafari. På campingsafarin sover man i tvåmanstält på hänvisade campingplatser och en medföljande kock lagar tre mål mat om dagen. På den bekvämare lodgesafarin bor man i så kallade Tented Camps med permanent uppställda tält och med ett hotells alla bekvämligheter. Dagliga game drives ingår (= viltspaning, game betyder vilt på engelska), det vill säga man åker på safari med sin driver guide (chaufför/guide) för att spana efter viltet.

Ni väljer själva vilken form av safari ni önskar och vilken standard och längd ni vill ha på just er safari. Titta på vårt utbud och få inspiration till ert äventyr!


Topp