NOMAD TOURS

Vi skräddarsyr er drömresa utifrån era önskemål!

Delad glädje - dubbel glädje!
Med Nomad Tours åker du tillsammans med en internationell grupp genom Afrika på ofattbara äventyr.

VÄLJ PAKET
  • Pris från
   25,800 kr
  • Antal dagar
   15 nätter
  Läs mer...
  Det här är en resa som innehåller nästan allt man kan önska sig med besök i flera olika nationalparker, spännande möten med andra kulturer, de fascinerande gorillorna och äventyr på Nilen!
  Läs mer...
  Zimbabwe, som en gång kallades Afrikas juvel, har under en lång period varit svårtillgängligt för turister på grund av det politiska läget men turistnäringen växer sakteliga igen. Denna korta resa tar...
  Läs mer...
  Tillsammans med Nomad Adventure Tours presenterar vi denna gruppresa som tar er till några av guldkornen längs Mozambiques kust. Att följa med på Nomads bussresor är ett utmärkt sätt att resa i Afrika...
  Läs mer...
  I specialbyggda safaribussar, med erfarna och mycket kompetenta guider gör ni en rundresa i grupp, vilken tar er från Kapstaden via Namib Naukluftöknen och den namibiska kusten upp till Etosha. Ni...
  Läs mer...
  På den här resan får ni följa med på ett otroligt äventyr. Ni börjar resan i Livingstone och åker norrut genom Zambia, Malawi och Tanzania. Ni passerar fascinerande landskap och nationalparker, vid...
 • Nomad Africa Adventure Tours
  Är du sugen på att åka till Afrika men har inget ressällskap? Eller söker ni glädjen av att resa i grupp med andra resenärer? Då är resorna med Nomad något för dig/er.

  Nomad Tours ordnar bussresor i stora delar av södra och östra Afrika. Resorna är uppdelade i etapper där du själv bestämmer hur långt du vill följa med. Vissa turer utgår och avslutas på samma plats, andra börjar på en plats och avslutas på en helt annan plats.

  Nomad Tours är ett företag som startade i liten skala 1997 med en buss, två anställda och en avgång i månaden. Idag har företaget ca 40 bussar, 150 anställda och 40 schemalagda avgångar i månaden.

  Företaget arbetar ständigt med att "ge tillbaka" till Afrika. Dels kan du som resenär åka med så kallat Green Seat (alltid inkluderat i våra priser) vilket innebär att Nomad klimatkompenserar din resa. Nomad har även grundat en icke vinstdrivande fond, "Nomad African Trust" för att på olika sätt ge tillbaka till de människor, djur och platser som bäst behöver det.

  Resorna sker i specialdesignade bussar. Bussarna är konstruerade för att klara av de inte alltid så bra vägarna men har även stora fönster så att du ska se så mycket som möjligt. Nomad har även tänkt på praktiska detaljer såsom möjlighet att ladda dina elektroniska saker (kamera, telefon, iPod…), egna värdeskåp till passagerarna, böcker och spel att fördriva tiden med och så vidare.

  Bussarna är dessutom utrustade med "kök" då egen kock alltid följer med på resorna.

  Du väljer själv om du vill campa eller om du hellre vill bo på enklare boenden längs vägen.

  Nomad har ett flertal avgångar varje månad på olika rutter. Nomads turer täcker in inte mindre än 15 länder; Sydafrika, Lesotho, Swaziland, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Moçambique, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Etiopien och Madagaskar. Vi presenterar endast ett litet urval av deras turer, kontakta oss gärna om du vill veta mer om alla övriga fantastiska turer som finns!


Topp