Din resa till femstjärniga Heritance Aarah sker med sjöflygplan – och du får ett 40 minuter långt fågelperspektiv över några av Maldivernas 1200 paradisöar och korallrev som bildats på topparna av djuphavsryggen Maldiverryggen i Indiska Oceanen.

Avresa från Sverige med ankomst Maldiverna dagen därpå. Vid ankomst på Malés flygplats blir ni mötta av vår representant för vidare transfer med sjöflyg till ert hotell.

Vakna till vågskvalp på 5-stjärniga Heritance Aarah. Resorten har både större och mindre bungalows med utsikt över havet, vissa ligger några meter upp på stranden, andra har egen pool och några har verandor som byggts på pålar ut i Indiska Oceanens turkosa vatten. Resorten har en reception som är öppen dygnet runt, en gemensam lounge, trädgård och ett flertal restauranger och barer som erbjuder förstklassig mat med smaker från hela världen.

Här finns ett välutrustat gym, bordtennis, beachvolley och fotboll, flera vattensportaktiviteter som dykning, paddling, windsurfing… Om du vill passa på att ge din kropp lite extra uppmärksamhet under semestern så har du kommit alldeles rätt. På Heritance Aarah finns ett fitnesscenter och ett spa som erbjuder olika behandlingar såsom kroppsscanning, viktprogram, matlagningskurser, fitnessprogram, yoga, pilates, crossfit, olika träningsklasser på stranden och avslappnande massage.
På resorten finns också frisör, makeupartist och nagelskulptör.

För barn finns en barnklubb med lite olika program varje dag.

Vi skräddarsyr paketresor och denna resa kan med fördel förlängas, kortas ner eller kombineras med andra öar efter egna önskemål. Kontakta oss för information och inspiration.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Maldiverna tur och retur
- Transfers från/till flygplats och sjöflyg till hotellet
- 10 nätter på Heritance Aarah i bungalow, all inclusive

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran