Kryssningar 7 nätter | Kod: Kryss4

MSC Cruises tar med dig på en kryssning där du får se mycket fin natur och kultur i bland annat Havanna på Kuba och i George Town på Caymanöarna. Ni lägger till vid bland annat Montego Bay där det sägs att Christofer Columbus landsteg efter att han "upptäckt" Jamaica. Kryssningens topputflykt är Xcaret Eco Park, Latinamerikas största ekopark. Här hittar du vackra stränder, prunkande trädgårdar, mayaruiner och mycket mer.

Rutt: Kuba, Jamaica, Caymanöarna, Mexiko

Antal nätter: 7

Fartyg: MSC Opera

Avresedatum 2019: december: 3, 17, 31

Avresedatum 2020:
januari: 14, 28
februari: 11, 25
mars: 10

Om MSC Cruises
MSC Cruises är ett italienskt familjeföretag med anor hela vägen tillbaka till 1675. Under flera år har företaget haft en rekordartad tillväxt och är nu marknadens ledande kryssningsföretag i Medelhavet, Sydafrika och Brasilien. I detta nu består MSC Cruises moderna och innovativa flotta av 16 fartyg men kommer att expandera med hela 13 nya fartyg till 2026. Just denna framåtanda genomsyrar hela MSC, fartygen har en banbrytande design, ny smart teknik ombord som både hjälper resenärerna och som minimerar vår miljöpåverkan.

Därför ska du välja MSC Cruises
Tänk dig en semester på en stort resort men varje morgon vakna och ha en ny utsikt och destination att utforska. Väl i land kan du antingen utforska destinationen själv eller följa med på en arrangerad utflykt. Ombord på fartyget är valmöjligheterna stora, vill du slappna av så erbjuder samtliga fartyg en uppsjö av pooler och solsängar eller så njuter du lite extra i MSC Aurea Spa. Är du en mer rastlös typ kan du träna i våra toppmoderna gym, ta en löptur runt fartyget, åka vattenrutschkana, spela bowling, fotboll, basket, tennis, testa formel-1 simulator eller testa världens längsta ZIP-line till havs. Det finns speciella klubbar för barn och tonåringar på samtliga fartyg. På kvällarna ingår alltid showerna i typisk Broadwaystil, i Meraviglia-klassen kan ni även se Cirque du Soleil at Sea mot en extra kostnad. MSC Yacht Club är ett koncept som erbjuds till dig som vill ha det lilla extra på din kryssning; eleganta sviter, dygnet-runt-service med butler och en exklusiv conciergereception. En perfekt kombination av exklusivitet, avskildhet och lyx till havs.

Detta ingår alltid
Helpension (frukost, lunch och middag)
Mängder av aktiviteter och underhållning
Skatter

Lägg till detta för att ge din kryssning en extra guldkant
Dryckespaket, utflykter, wifi, spa- och skönhetsbehandlingar, specialrestauranger, foto- och videotjänster, tvättjänster och mycket annat.

Du kommer under kryssningen att besöka många nya platser. Utflyktspaket med kunniga guider rekommenderas. För alla er som anser att måltiderna är höjdpunkten under kryssningen finns ett måltidspaket till ett antal restauranger ombord som kommer att göra dina smaklökar nöjda. Spa- & wellnesspaketet är populärt och här kan du bland annat få balinesisk massage och skönhetsbehandlingar samtidigt som du njuter av en enastående utsikt över havet.
Kontakta oss för priser på utflykter.

Observera att den här kryssningen med fördel kan kombineras med några extra nätter på Kuba. Prisexempel vid förlängning av resan med 4 nätter med boende på Casa Particular i Havanna, från 2 000 kronor per person inklusive frukost. Kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram ett reseförslag.

 

Dag Hamn Ankomst Avresa
1, tisdag
2, onsdag
3, torsdag, 18:00
4, fredag Till havs
5, lördag 08:00 19:00
6, söndag 08:00 15:00
7, måndag 10:00 18:30
8, tisdag 13:30

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Havanna tur och retur
- Transfer från flygplatsen till kryssningsfartyget tur och retur
- 7 nätter i dubbelhytt med privat badrum och a/c
- Helpension (frukost, lunch och middag)
- Underhållning och de flesta aktiviteter ombord
- Skatter och hamnavgifter

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar hytt samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

I priset ingår ej:
Eventuella extra nätter före eller efter kryssningen
Alkoholhaltiga drycker, läsk och övrig dryck
Utflykter och inträdesavgifter
Wi-Fi (finns mot extra kostnad)
Obligatorisk serviceavgift (dricks). Vuxen: 12,50 USD/natt. Serviceavgiften skall betalas i samband med bokning.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2019-12-03 - 2019-12-31 32 900 kr 50 % rabatt på kryssning för passagerare nummer två, gäller vid bokning senast 31 maj.
Förfrågan 2020-01-14 - 2020-03-10 20 950 kr 50 % rabatt på kryssning för passagerare nummer två, gäller vid bokning senast 31 maj.


Topp