Hotell

Starfish Granada Resort (tidigare Grenadian by Rex Resorts) är en mycket trevlig anläggning, belägen på södra delen av Grenada. Hotellet har 212 rum. Det är beläget på stranden och har en vacker grönskande trädgård, det är endast fem minuters bilfärd från flygplatsen och 15 minuter från huvudstaden St George´s.

Som gäst har man många aktiviteter att välja på, till exempel shuffle board, beach volleyboll, tennis och pingis. Mot extra kostnad har man tillgång till vattenskidåkning, windsurfing, dykning med mera. Golf på 9-hålsbana samt hästridning kan arrangeras.

Hotellet har ett flertal restauranger med varierande utbud, pool, ett fitnesscenter och även konferensrum. Det finns flera rumskatergorier; rum med utsikt mot naturen (hillside), rum med havsutsikt samt rum som är belägna direkt på stranden. Alla rum har luftkonditionering, telefon, dusch eller badkar samt balkong eller terrass. Rummen med havsutsikt/belägna direkt på stranden har även kabel-tv och hårtork. Några rum är handikappanpassade.


Topp