Paketresor 12 nätter | Kod: CABC6

Barbados underbara stränder är öns största attraktion. På den lugna Karibienkusten ligger de allra vackraste stränderna. I Sunset Crest ligger hotellet All Seasons Resort, ett av de mest prisvärda mellanklasshotellen på västkusten, beläget endast 10 minuters gångavstånd till de två stränderna Beach House och Surfside Beach.

Resan sker med flyg till Barbados antingen via London eller Manchester med Virgin Atlantic.

Ni bor på All Seasons Resort, ett enkelt, trevligt och prisvärt mellanklasshotell med en stor prunkande trädgård. Här erbjuds lägenheter i markplan med pentry och terrass. Gym och en trevlig restaurang med asiatisk inriktning finns, utomhuspoolen med tillhörande bar är en oas för gästerna och Wi-fi är gratis i allmänna utrymmen. Den lilla byn Holetown ligger cirka 2 kilometer från hotellet och närmaste golfbana ligger endast ett par hundra meter från hotellet. Hotellet erbjuder gratis shuttle service måndag till fredag inom en radie av 3 kilometer.

Se filmen med All Seasons Resort.

Läs mer om hotellet:
All Seasons Resort

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Barbados tur och retur
- 12 nätter på All Seasons Resort i lägenhet
- Energiskatt, motsvarande cirka 120 kr per lägenhet/natt, tillkommer för de som önskar air condition

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att två personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan 2018-04-16 - 2018-12-15 15 600 kr


Topp