Latitude är en villa belägen vid en av de absolut finaste stränderna på den karibiska västkusten, Gibbes Beach. Huset har all tänkbar komfort inklusive en inbjudande pool, stor veranda med utsikt över havet, solstolar, grill, litet gym på övervåningen, elegant kök och höghastighetsinternet. Latitude är ett utmärkt alternativ för familjen eller goda vänner som vill ha guldkant på tillvaron.

Resan sker med flyg till Barbados via London eller Manchester med Virgin Atlantic eller via Frankfurt med Condor.

Latitude ligger på den underbara stranden Gibbes Beach på västkusten. En kort bilresa från denna idylliska plats finns golf- och tennisbanor, affärer och de historiska småstäderna Holetown och Speightstown.

Latitude är paradiset med vackra solnedgångar över det Karibiska havet, en frodig trädgård som skapar en Eden-liknande oas och stora utrymmen där familjen kan samlas för middag och trevligt umgänge. En hushållerska, hembiträde och en egen kock ser till att er vistelse på Latitude blir ett oförglömligt minne. Ryms upp till 6 personer i villan.

Läs mer om villan:
Latitude Gibbes Beach Luxury

Läs mer om Barbados.

Detta ingår i resan

- Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Barbados tur och retur
- 10 nätter i villa Latitude Gibbes Beach Luxury

Förfrågan om resa

Klicka på länk nedan för att göra förfrågan om resa.

Priset är baserat på att minimum fyra personer reser tillsammans och delar boende samt flygbiljetter bokade i den billigaste bokningsklassen inklusive flygskatt. Kontakta oss för prisinformation vid fler eller färre antal resenärer, fler eller färre antal nätter samt vid avresa från annan ort eller annan tidsperiod än angivet. Vi reserverar oss för prisförändringar utanför vår kontroll.
Obs, en lokal turistskatt om 2.50 – 5.5 US dollar per rum och natt betalas på plats, gäller samtliga hotell på Barbados.

 Gäller datumPris/personÖvrig information
Förfrågan - På begäran