Cocobay Resort är ett litet och charmigt all inclusivehotell, beläget på sydvästkusten. Det erbjuder 61 oemotståndligt charmiga stugor byggda i karaktäristisk karibisk stil med inbjudande varma pastellfärger. Rummen är stilfullt inredda, alla med egen terrass med hängmatta och de flesta har en sagolik utsikt över det turkosblå havet.
 
För er som vill ha det lilla extra rekommenderar vi en Deluxe pool cottage eller Plantation house. Dessa stugor har en egen liten minipool, deluxestugorna har hel eller delvis havsutsikt medan Plantation house har en enastående utsikt över havet.

I all inclusive ingår måltider, afternoon tea, all dryck och husets vin, kajakpaddling och lån av snorkelutrustning.

Den vita korallstranden inbjuder till sol och bad och här finns fina möjligheter till snorkling från stranden. Andra aktiviteter är bland annat segling och guidade vandringar. Lata dagar vid den fantastiskt läckra poolen vars vatten ser ut att flyta ihop med havet lockar också eller varför inte passa på att ta hand om kropp och själ på hotellets spaavdelning.

Njut av utsökta middagar på hotellets fridfulla restaurang och av de vackra solnedgångarna.

Det här hotellet väljer man främst om man vill ha lugn och ro och njuta av en romantisk atmosfär. Här finns ingen tv på rummet. Luftkonditionering finns i alla stugor utom Standard cottage. Havsbrisen gör dock att luftkonditionering sällan behövs.

Tennis och golf finns tillgängligt i närområdet. Flera stränder ligger inom gångavstånd. Är man intresserad av en fartfylld kväll finns möjlighet till det på närbelägna Jolly Harbour Complex (20 minuters gångavstånd) där flera casinos, barer och restauranger finns. Till huvudstaden St John´s tar det ca 20 minuter med taxi.

Minimiålder 12 år.

Cocobay Resort är ett utmärkt val för en romantisk semester. Smekmånadspar får blommor samt en flaska champagne vid ankomst.

För vistelser i juni på minst 14 nätter i Deluxe pool cottage eller högre rumskategori ingår gratis vigsel och bröllopspaket!