Temakväll om Seychellerna onsdag 3 april

För er som söker ett oförstört paradis!

Välkommen till en inspirerande kväll om Seychellerna. Carmen från flygbolaget Emirates berättar om hur ni bäst och bekvämast flyger till Seychellerna, Karen från Seychellernas turistbyrå informerar om Seychellernas gömda pärlor och Daniel från Afro-Caribbean Travel berättar om alla fantastiska resor vi erbjuder till Seychellerna. Föreläsningen är ett gyllene tillfälle för er som är nyfikna på Seychellerna och har frågor och funderingar om resor dit. Kvällen avslutas med en utlottning med chansen att  vinna fina priser av våra samarbetspartners.

Temakvällen är gratis. Alla som deltar får en rabattkod värd 1 000 kr som kan användas till en paketresa med Afro-Caribbean Travel till Seychellerna.

Föranmälan

Använd formuläret längre ned. Anmäl dig idag innan platserna tar slut!

Tid & plats

Onsdag 3 april, Stockholm
Tema: Seychellerna
Plats: Hotel Birger Jarl, Tulegatan 8
T-bana: Rådmansgatan
Tid: kl 18.00–20.30

I samarbete med

Temakväll om Tanzania torsdag 11 april

För dig som söker reslust, spänning och inspiration!

Välkommen till en inspirerande kväll om Tanzania. Representanter från Tanzanias ambassad informerar om Tanzanias och Zanzibars unika möjligheter och Ella Rustad från vårt systerbolag Kenzan Tours berättar om alla fantastiska resor vi erbjuder till Tanzania. Föreläsningen är ett gyllene tillfälle för er som är nyfikna på Tanzania och har frågor och funderingar om resor dit. Kvällen avslutas med en utlottning med chansen att vinna fina priser från våra samarbetspartners.

Temakvällen är gratis. Alla som deltar får en rabattkod värd 1 000 kr som kan användas till en paketresa med Kenzan Tours eller Afro-Caribbean Travel till Tanzania och Zanzibar.

Föranmälan

Använd formuläret längre ned. Anmäl dig idag innan platserna tar slut!

Tid & plats

Torsdag 11 april, Stockholm
Tema: Tanzania
Plats: Scandic Continental, Vasagatan 22
T-bana: T-Centralen
Tid: kl 18.00–20.30

I samarbete med

Välj det event du vill komma till i rullistan.


Topp