HÖSTRESOR TILL SOLEN! • Solen och värmen har lyst med sin frånvaro större delen av sommaren och nu närmar sig hösten snabbare än önskat, men Afro-Caribbean Travel har lösningen för soltörstande nordbor. Som extra bonus bidrar en allt starkare krona till att göra resor till våra destinationer mellan 8-10 procent billigare än för endast några månader sedan. Nedan är ett axplock av våra populäraste höstdestinationer. Hög tid att boka höst- och vinterresan!
 • Västindien har allt en nordbo kan drömma om. Tobago, som är beläget i södra Karibien, är alltid lika populärt, och en trevlig nyhet i höst är att det numera finns bra flygförbindelser både via Frankfurt och Manchester till Tobago. Det är en åretruntdestination som fungerar utmärkt under hösten då priserna är lägre. Populärast bland våra resenärer är Sandy Point Hotel, Bacolet Beach Club, Naturalist Beach Resort samt kombinationsresan till Castara och Crown Point. Andra bubblare i höst och vinter är Kuba, Grenada och Dominica.
  Prisexempel Tobago 14 nätter från 14 200 kr ppr. Läs mer
 • Centralamerika är en region som snabbt ökar i popularitet. Kombinationen av hänförande natur, ett rikt djurliv, vita stränder och prisvärda hotell gör en resa i denna region oförglömlig. Costa Rica har ekoturism i världsklass och djurlivet är rikt i både antal och arter. Panama är mer än en kanal! Här finns tre arkipelager med 1 500 öar, milsvitt med ljuvliga stränder, storstadspuls och en fantastisk natur. Här slår vi ett slag för kombinationsresan Costa Rica och Panama - Centralamerikas pärlor.
  Prisexempel Costa Rica 11 nätter från 25 400 kr ppr. Läs mer
 • I Indiska Oceanen finns flera världskända paradisöar. Mauritius är känt för sina kilometerlånga vita stränder och sitt turkosblåa vatten innanför ett av världens längsta korallrev. Zanzibar är en mytomspunnen kryddö med en intressant historia och den unika huvudstaden Stone Town. Seychellerna kallas inte för intet för Edens lustgård. Hit reser ni med fördel under höstsäsongen.
  Prisexempel Zanzibar 14 nätter från 14 600 kr ppr. Läs mer
 • I Afrika har Tanzania varit vår populäraste destination i många år. Här finns de klassiska nationalparkerna, vulkankratern Ngorongoro samt Afrikas högsta berg Kilimanjaro. I Tanzania finns alla ingredienser för den perfekta Afrikaresan. Kombinationsmöjligheten med Zanzibar i Indiska Oceanen ger er det bästa av två världar.
  Prisexempel Tanzania & Zanzibar från 37 000 kr ppr. Läs mer


Topp