KANONPRISER TILL SOLEN I SOMMAR!Vi vill slå ett slag för de exotiska destinationer i vårt program som fungerar alldeles utmärkt att besöka under den svenska sommaren och hösten; Seychellerna, Tanzania, Zanzibar och öarna i södra Västindien tillhör alla den kategorin. För er som inte riktigt litar på en solig svensk sommar erbjuder vi ett antal trevliga och prisvärda resor, och självklart kan ni redan nu boka vinterns resor.
Västindien Västindienkampanj hela maj, spara tusenlappar!

I samarbete med flygbolaget Condor och våra partners på öarna Tobago, Barbados, Grenada, Kuba och St Lucia har vi nöjet att erbjuda en bred, prisvärd och attraktiv kampanj för resor under resterande del av 2017. Samtliga resor som ingår i kampanjen finns samlade här. Observera att priserna gäller vid bokning senast 31 maj.
Västindien Några av våra egna favoriter i Västindien är kombinationsresan Grenada och Carriacou som ger er ett smakprov av öarna i Grenadinerna, boutiquehotellet Bacolet Beach Club på Tobago är alltid populärt, på solsäkra Barbados förordar vi hotellet Coconut Court Beach Hotel som har fina sommarrabatter, på den vilda vulkanön St Lucia finns Marigot Beach Club beläget vid den bedårande viken med samma namn och slutligen tipsar vi om höstlovsresan till stekheta Kuba.
Västindien Afrika och Indiska Oceanen

Tanzania och Zanzibar är två av våra populärare resmål under sommarhalvåret och hösten. Det beror på att migrationen pågår på olika håll i Tanzania och djurlivet är rikt. Kryddön Zanzibar har ett behagligt klimat den här perioden. För er som drömmer om att kombinera vilda djur med ljuvliga stränder rekommenderar vi höstlovsresan till Tanzania och Zanzibar.
västindien Seychellerna i Indiska Oceanen är, undantaget januari månad, en åretruntdestination. Hit söker sig såväl barnfamiljen som den aktive resenären och smekmånadsparet. För resor i sommar och höst slår vi ett extra slag för familjeresan till öarna Mahé och Praslin samt Äventyrsresan i Seychellernas skärgård. För er som söker en kärleksresa, läs mer om våra romantiska resor till Seychellerna.


Topp