BARBADOS, SOLSÄKERT PARADIS!Barbados är den mest kända ön i den karibiska ö-världen. Kombinationen av ett härligt strandliv och ett bra utbud av nöjen och utflykter har gjort ön till en populär destination. Vänliga människor, bra restauranger, en lugn livsrytm och toner från reggae och calypso kännetecknar ön som är populär såväl bland smekmånadsparen som hos barnfamiljerna. Just nu har vi en kampanj som ger er fina rabatter på resor till Barbados och närliggande öar.

               
Barbados, Carib_Blue
               

Carib Blue Apartments - 14 650 kr

I detta förslag bor ni på Carib Blue Apartments som är ett litet och prisvärt familjehotell beläget på Barbados sydkust. Från hotellet har ni nära till flera olika stränder. St Lawrence Gap ligger på gångavstånd med ett brett utbud av restauranger och nöjen. Detta är ett kampanjpris som gäller vid bokning senast 15 november. Läs mer om resan här.

               
BGI Coconut Court dykning
               

Coconut Court Beach Hotel - 16 500 kr

Boka det trevliga strandhotellet Coconut Courtinnan 31 oktober och erhåll upp till 45 procents rabatt på hotellet. Hotellet är beläget på sydkusten, ca tio minuter från huvudstaden Bridgetown och 15 minuter från flygplatsen och lika nära är det till St Lawrence Gap. Läs mer om resan här.

               
Dominica, Barbados
               

Kombinationsresa Barbados och Dominica - 17 800 kr

En unik kombinationsresa som ger er det bästa Västindien har i form av fantastiska naturupplevelser på Västindiens vackraste ö Dominica och ljuvliga stränder, roliga utflykter och bra nöjesutbud på Barbados. Förslaget avser sju dagar på respektive ö. Detta är ett kampanjpris som gäller vid bokning senast 15 november. Läs mer om resan här.

               
Butterflyg pool
               

Solsäkert på Butterfly Beach Hotel, 17 650 kr

Barbados och Butterfly Beach Hotel är den perfekta platsen för soltörstande svenskar under de mörka höst- och vintermånaderna. Med en genomsnittstemperatur på 26 C, härliga vita stränder och behagliga badtemperaturer är Barbados sinnebilden av paradiset i Västindien. I det här förslaget bor ni på livliga sydkusten på Butterfly Beach Hotel. Läs mer om resan här.

               
Barbados, Tobago
               

Kombinationsresa Barbados och Tobago - 17 050 kr

Kombinera Tobago, ön där Robinson Crusoe sägs ha stigit i land, och Barbados. Ni får en härlig blandning av fantastiska stränder, roliga utflykter, restauranger, nöjen, musik, naturupplevelser och avkoppling. Barbados är den livligare ön av dessa två, medan Tobago är mer lugnt och oexploaterat. Ni bor på två prisvärda mellanklasshotell. Läs mer om resan här.

               
               

Fira jul och nyår på Tobago - 16 950 kr

Vi har ett fåtal platser kvar på jul- och nyårsresor till paradisön Tobago, 2 veckor för endast 16 950 kr per person! Läs mer om erbjudandet här.


Topp