RESMÅL FÖR AKTIV SEMESTER!



Två resmål för aktiv semester

Aktivresor erbjuder magnifika möjligheter att kombinera en aktiv semester med sol och bad på paradisstränder, en reseform som blir allt populärare. I detta nyhetsbrev vill vi slå ett slag för två vitt skilda destinationer med enastående möjligheter till aktiv semester; Trinidad i Västindien och Seychellerna i Indiska Oceanen.
Trinidad

Trinidad är så mycket mer än världens mest färgsprakande karneval. Ön är ett Sydamerika i miniatyr och kännetecknas av en kontrastrik natur med häftiga vattenfall, berg, djupa skogar och ett rikt djurliv. Resan Upptäck genuina Trinidad till fots och på cykel är en fantastisk resa som tar er ut till Trinidads magnifika natur. Resan Familjeäventyr på Trinidad & Tobago är en resa för hela familjen där några av höjdpunkterna är linbanetur och flodvandringar i regnskogen. Trinidad kombineras med fördel med systerön Tobago.
Seychellerna

Upptäck Seychellerna bortom de dyra lyxhotellen. Hos oss hittar ni prisvärda småhotell och pensionat och ett brett utbud av roliga aktiviteter. Paddla kajak, utforska öarna på cykel, vandra bland spektakulära granitformationer och snorkla med havssköldpaddor är en del av höjdpunkterna under en semester bland de hundratalet öar som utgör Seychellerna.

För er som önskar mer än lata dagar på stranden rekommenderar vi resorna Utforska öarna La Digue och Praslin till fots och Äventyr i Seychellernas skärgård. Besök vår hemsida och ta del av hela vårt utbud på Seychellerna.
Jul- och nyårstipset!

Det är redan mer eller mindre fullbokat till våra destinationer över jul- och nyår. Ett undantag är kryddön Zanzibar i Indiska Oceanen där det fortfarande finns ströplatser till mycket attraktiva priser. Prisexempel, en tiodagarsresa med utresa 26 december och hemresa 6 januari med boende 8 nätter på Mnarani Beach Cottages (ink halvpension!) och 2 nätter Dhow Palace Hotel (ink frukost) skulle kosta 16 100 kr per person.


Topp