SISTA-MINUTEN TIPS TILL SOLEN!

Sista-minuten-tips till solen

Att hitta en resa över jul och nyår i detta sena läge är varken lätt eller billigt och det finns tusenlappar att spara på att istället förlägga resan till januari. Här kommer några prisvärda januaritips.

Tobago Boka 14 nätter på charmiga boutiquehotellet Bacolet Beach Club och få två gratisnätter och massage till ett värde av 2000 kr per person. Gäller för bokningar gjorda senast 22 december och för vistelse mellan 4 januari till 7 februari 2016. Obs! Vid uppgradering till Superiorrum får ni gratis halvpension!

Zanzibar Kryddodlingar, spännande historia, kritvita stränder och vajande palmer har gjort ön i Indiska Oceanen till en favorit för skandinaver. Januari är en utmärkt period att besöka Zanzibar och samtidigt något av en mellanperiod där det går att hitta hotell till bra priser.

Mauritius En fantastisk destination som passar såväl den aktive resenären som den som suktar efter sol och paradisstränder. Besök Aktivresor och Afro-Caribbean Travel och ta del av vårt breda utbud på Mauritius.

Inför resan

Ni är många som kommer att besöka "våra" destinationer under jul och nyår. Vi rekommenderar som vanligt att ni läser så mycket som möjligt om det land ni skall besöka och om vår syn på ansvarsfullt resande för att få ut det bästa av er semester. Vi önskar er en trevlig resa. Era erfarenheter är viktiga för oss och vi tycker alltid det är roligt att få feedback så hör gärna av er när ni är tillbaka från er resa. Reseberättelser och semesterbilder kan för övrigt rendera i både biobiljetter och framtida rabatter...
.

Gott slut

Julen står för dörren och vi konstaterar att ännu ett år har passerat. Ett händelserikt år där vi bland annat har flyttat in i nya lokaler på Vikingagatan 1, på allvar etablerat systerföretaget Aktivresor och utökat antalet destinationer och spännande produkter.

Vi på Afro-Caribbean Travel vill skänka en tacksamhetens tanke till alla våra kunder och samarbetspartners. Ni är en förutsättning för att vi överhuvudtaget skall kunna existera och göra det vi tycker är så roligt – förverkliga människors drömmar!


Topp