AKTIV SEMESTER ALLT POPULÄRARE.
Gilla Aktivresor!

Aktivresor är vårt systerföretag med inriktning på aktiv semester, en semesterform som ligger i tiden och blir allt populärare. Cykling, vandring, paddling och löpning är ett axplock av utbudet. Besök Aktivresor för att se hela utbudet. Fler nyheter kommer inom kort så se till att ”Gilla” Aktivresor för att inte missa något väsentligt.
.
Aktiv semester i Tanzania

Tanzania, med sitt djur- och naturliv i världsklass, har i många år varit en av våra populärare destinationer. Nu breddar vi utbudet i Tanzania och erbjuder Aktiv safariresa som kombinerar vanlig safari med vandring och cykling i en mäktig natur, löpning på Kilimanjaro och en kulturresa som ger er en djupare inblick och kunskap om några av Tanzanias stammar och folkgrupper. Hos Afro-Caribbean Travel slår vi ett slag för de unika gruppresorna med Hazze Sandström och de prisvärda yogaresorna till Zanzibar med Lillemor Hellkvist.
.
Thailand – cykla och paddla i Koh Yaos vackra ö-värld

För Aktivresor är en hållbar, småskalig turism som gynnar den lokala ekonomin viktig. Vi vill att er resa skall beröra och göra bestående intryck längre än er semester. Vi vill att våra resenärer skall uppleva det riktiga Thailand bortom massturismen och rekommenderar cykling och paddling i Koh Yaos vackra ö-värld. Ett paradis som kastar er 30 år tillbaka i tiden. För er som vill kombinera god mat med fysisk aktivitet är resan På cykel mellan vingårdar en höjdare. Vandringsresor blir allt populärare och här slår vi ett slag för resan Nordthailändskt äventyr.
.
Vinnare av Tobagoresan

På den nyss avslutade TUR-mässan i Stockholm hade vi en tävling där första priset var en resa för två till exotiska Tobago sponsrat av flygbolaget Condor och hotellet Sandy Point Village Hotel. Vinnaren av det fantastiska priset blev Bo-Göran Johansson som svarar så här på tre snabba frågor.

Grattis till Tobagovinsten Bo-Göran. Hur känns det?
- Mycket överraskad – och glad! Det är inget man tror skall hända en själv.

Vad känner du till om Tobago?
- Inte mycket alls. Det är ett resmål vi aldrig trodde vi skulle få möjlighet att besöka.

Till slut, vem tar du med dig på resan?
- Min fru förstås!
.
Vi tipsar

Air Mauritius kommer med en tidig julklapp! En kampanj till Mauritius där flygpriset är 3 500 kr + skatt. Det sänker våra paketpriser till Mauritius med tusenlappar. Kampanjen gäller vid köp mellan 15-29 oktober och med reseperiod 1 januari - 30 juni 2016. Kontakta oss för mer information.


Topp