PRISSÄNKTA HÖSTRESOR!Hej resevänner!

Sent omsider blev det sommar till slut, även om majoriteten av oss var tillbaka i arbete då, och vi ser en ökad efterfrågan på höst-/ och vinterresor. Nu har vi en intensiv tid framför oss där vi kommer att presentera många intressanta nyheter och produkter till våra exotiska destinationer.

Välkomna tillbaka!
Tobago, Tobago, Tobago!

Under september har vi specialpriser till Tobago. Bo på charmiga boutiquehotellet Bacolet Beach Club eller populära lägenhetshotellet Sandy Point Village Hotel. Priser från 14 700 kr för två veckor. Den 26 och 27 september är ni välkomna att träffa oss på resemässan Tur Stockholm. Under september blir det även ett svängigt kundevent någonstans i Stockholm. Följ oss på Facebook för att vara säker på att inte missa något av vikt!

Tips! Birka Cruises arrangerar Romkryssning den 9 oktober i samarbete med Sveriges enda kakaobonde Duane Dove från Tobago. Ett kulinariskt avbrott i höstmörkret..?
Aktiv semester i Thailand

Den närmaste tiden kommer vi att lansera fler destinationer och nya spännande produkter hos systerföretaget Aktivresor. Ett par resor vi rekommenderar i höst och vinter är Cykling och paddling i Koh Yaos vackra ö-värld och den prisvärda Yogavecka i Phuket, pris en vecka 9 990 kr inkl flyg, boende och daglig yoga! Aktivresor erbjuder resor för kropp och sinnen som lätt kan kombineras med sol och bad på våra exotiska destinationer.
Mera yoga

Förra vinterns lyckade yogaresa till paradisön Zanzibar i samarbete med Lillemor Hellkvist får en fortsättning med fler resor i höst och vinter.
Ny medarbetare

Vi hälsar Tau Mandéus välkommen till företaget. Tau är en av grundarna till Aktivresor och har nyligen flyttat hem från en flerårig vistelse i Thailand där han har drivit företag inom resebranschen. Tau är uppvuxen i resebranschen och har bland annat arbetat hos en av de stora charterarrangörerna, både i utlandsorganisationen och som reseproducent. Tau är produktansvarig i våra företag.
Vi har flyttat!

Sedan 1 augusti sitter Afro-Caribbean Travel och Aktivresor på Vikingagatan 1, 6 trappor, 113 42 Stockholm. Det nya kontoret ligger cirka 250 meter från vårt gamla kontor på S:t Eriksplan 11. Vi har funnits i Vasastan sedan 1996 och vägrar flytta från den här sköna delen av Stockholm.

Välkomna att besöka oss!


Topp