TOBAGO I HÖST FRÅN 14 300 KR!Tobago


Tobago
Tobagokampanj - 2 veckor från 14 300 kr

Spara tusenlappar genom att boka höstens och vinterns Tobagoresa redan nu! I samarbete med flygbolaget Condor har vi just nu en kampanj för resor i höst och vinter, pris från 14 300 kr för 2 veckor vid bokning senast 11 maj. Bo på prisvärda mellanklasshotellet Sandy Point Village Hotel i Crown Point eller på Naturalist Beach Resort i charmiga fiskebyn Castara på västkusten, alternativt en kombinationsresa med boende på två olika platser på Tobago. Läs mer om Tobago.

Tobagokampanjen gäller vid bokning senast 11 maj!

Mer Tobago; rom och choklad
Vi vill passa på att slå ett slag för en unik kulinarisk gruppresa i samarbete med Ahlgrens Konfektyr och Tobago Cocoa Estate med utresa 27 december. Resan sker i samarbete med Sveriges enda kakaoodlare och sommelier Duane Dove som också är guide under resan. Några av höjdpunkterna under resan är plantagebesök, rom- och chokladprovning, heldags katamarantur och besök på Angostura romdestilleri på Trinidad. Läs merMauritius - fina rabatter på kvalitetshotell

I samarbete med de prisvärda hotellen Villas Caroline i väst, Silver Beach Hotel i öst och Zilwa Attitude i norr har vi nöjet att erbjuda fina rabatter för resor i sommar och under hösten, boka senast 31 maj. Mauritius har stränder i världsklass och är en toppdestination när det gäller aktiv semester. Till Mauritius kan man resa året runt. Här finns massor av spännande aktiviteter som vandring, cykling, ridning och olika vattenburna aktiviteter för att nämna några.

Den gemensamma nämnaren för dessa hotell är ett fantastiskt strandläge, prisvärt och familjevänligt. Ett tips är att bo på två olika platser på Mauritius för att få ett smakprov av det variationsrika landskapet. Läs mer om våra resor till Mauritius.

Mauritiuskampanjen gäller vid bokning senast 31 maj!Topp