VINTERREA TILL SOLENVinterrea till solen!
Januari och februari är historiskt de bästa månaderna för resor till våra destinationer och vi räknar än en gång med att det blir hög efterfrågan när alla ledigheter är undanstökade. Destinationer som är prisvärda och som vi rekommenderar extra är Barbados, Tobago och Zanzibar där vi just nu har en kampanj på solresor i vinter.

Inför resan
Jul och nyår är högsäsong för resor och ni är många som kommer att besöka "våra" destinationer. Vi rekommenderar att ni läser så mycket som möjligt om det land ni skall besöka och om vår syn på ansvarsfullt resande för att få ut det bästa av er semester. Vi önskar er en trevlig resa. Era erfarenheter är viktiga för oss och vi tycker alltid det är roligt att få feedback så hör gärna av er när ni är tillbaka från er resa. Reseberättelser och semesterbilder kan för övrigt rendera i både biobiljetter och framtida rabatter...

Gott slut
Julen står för dörren och vi konstaterar att ännu ett år har gått. Vi på Afro-Caribbean Travel vill skänka en tacksamhetens tanke till alla våra kunder och samarbetspartners. Ni är en förutsättning för att vi överhuvudtaget skall kunna existera och göra det vi tycker är så roligt - förverkliga människors drömmar!


Topp