SPORTLOVSRESORSportlovsspecial
Jul- och nyårsresor är sedan länge fullbokade och nu finns endast ströplatser kvar. Nästa topp att planera in är sportlovet, d.v.s. veckorna 7, 8 och 9. I detta nyhetsbrev tipsar vi om destinationer, specifika paket, hotell och aktiviteter som passar in under sportlovet och kommande vintersäsong.

Mauritius
är en allt populärare destination som har en skön blandning av trevliga aktiviteter, fantastiska stränder, utsökt mat och hotell som håller hög klass. På Mauritius vill vi slå ett extra slag för Zilwa Attitude som har allt det nämnda plus lite till.
mauritius

zanzibar Zanzibar
är platsen att besöka för den som vill komma ner i varv, ha en lugn semester och njuta av paradisliknande stränder. På Zanzibar rekommenderar vi boende på Zanzibar Retreat, ett litet hotell känt för sin utsökta restaurang, läget vid stranden och den stora gästfriheten.

Tanzania
har alla komponenter för en lyckad Afrikasemester. Här finns de världskända nationalparkerna Tarangire, Serengeti och Ngorongoro som erbjuder ett fantastiskt djurliv och bedövande vackra landskap. Resan Rafflande safari erbjuder det bästa av Tanzania och Zanzibar.
tanzania

tobago Tobago
Ett besök i februari innebär karnevalsperiod. Visserligen är Tobagokarnevalen mindre än megakarnevalen på systerön Trinidad, men ändå en explosion av färger, musik och fest som blir ett minne för livet. Karnevalen sker främst i Scarborough, Tobagos största stad. Bo gärna på vårt populäraste mellanklasshotell under din Tobagovistelse.

Aktivresor
Den starka hälsotrenden i Sverige håller i sig och är här för att stanna. Numera är vi aktiva även på semestern. Hos systerföretaget Aktivresor erbjuds flera vandrings- och cykelresor. Vi rekommenderar Yogaresa med svensk instruktör till Zanzibar i mars 2015.
aktivresor

Pia Johansson Kollegor ute i världen
Pia Johansson är nyligen hemkommen efter att ha besökt Afrikas mest kända safaridestination Tanzania och den mytomspunna kryddön Zanzibar. Spännande djur- och naturupplevelser i Tanzania kombinerat med paradisstränder och intressant kultur på Zanzibar är en oslagbar kombination som har gjort Tanzania till en av våra populäraste destinationer. För mer information, kontakta Pia Johansson.


Topp