CENTRALAMERIKA, HET NYHET HOS ACTCentralamerika ett allt hetare turistresmål
Afro-Caribbean Travel och systerbolaget Aktivresor erbjuder nu ett 20-tal nya resor till Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras och El Salvador.

För många är Centralamerika en vit fläck på kartan. "Det skall vi försöka ändra på. Länderna har en växande levnadsstandard och stor framtidstro där turismen väntas växa snabbt de närmaste åren" säger VD Olle Stålberg som besökte regionen i maj.

I Centralamerika finns det som våra resenärer uppskattar; småskalig turism som gynnar den lokala ekonomin, orörd natur, intressant kultur och ett stort utbud av aktiviteter. Därtill är prisläget attraktivt. Det finns färdiga resepaket i grunden men också flera startpaket och kombinationsresor. Samtliga resor är fantastiska men gör man bara en resa hit rekommenderas Stora Centralamerikaresan som korsar fem länder under tre veckor. För spänstiga resenärer erbjuder Aktivresor en kombinerad cykel- och vandringsresa i Costa Rica, Nicaragua och Honduras.
Centralamerika


CentralamerikaYogaresa till Zanzibar med svensk instruktör
Följ med på en yogaresa till paradisön Zanzibar i samarbete med Lillemor Hellkvist som har 25 års erfarenhet som personlig tränare, massös, wellness- och skönhetsexpert. Under er resa bor ni på charmiga Zanzibar Retreat Hotel beläget vid den förtjusande stranden Matemwe Beach på nordöstra kusten. På Zanzibar Retreat kombinerar ni yoga/träning med spännande utflykter på ön och lata stunder på stranden. Det finns möjlighet att lägga till safari till resan.Karnevalstankar i vinter?
Den 16-17 februari 2015 exploderar återigen Trinidad i den årliga karnevalen. Afro-Caribbean Travel har i över 20 år arrangerat resor till Trinidadkarnevalen. En populär resa där Trinidad står för de suggestiva socarytmerna, dansen, festen och färgerna och där Tobago står för lugnet, solen och de fantastiska stränderna. En succé som årligen lockar tusentals personer från hela världen till öarna längst
söderut i Västindien.
Karneval


Topp