TIPS PÅ HÖST- OCH VINTERRESOR!Tips på höst- och vinterresor
Efter en lång och het sommar är det vardag igen. Många är ni som säkert har fått blodad tand och gärna förlänger sommarkänslan när hösten och mörkret så snart infaller.

Till er kommer här några handfasta tips:

Safari Safari med svensk guide. På grund av ett avhopp finns det fortfarande ett par platser kvar på gruppresan till Tanzania 24 oktober (höstlovet!). Uppskattade resor som leds av Tanzaniakännaren Hazze Sandström som guidar er till de delar av Tanzania där han är uppväxt. Läs mer

I oktober (höstlovet!) och under mörkaste november har vi kanonpriser till Tobago, en destination som alltid ligger oss varmt om hjärtat och som ständigt är aktuell. Läs mer Tobago

Centralamerika I september lanserar vi fler länder i Centralamerika då länderna Nicaragua, Honduras och El Salvador gör entré i vårt utbud. Tillsammans med redan befintliga Panama och Costa Rica täcker vi snart större delen av Centralamerika. Under tiden kan ni låta er inspireras av Olle Stålbergs (VD ACT) reseblogg Centralamerika i mitt hjärta från en resa i maj.

Hett just nu
Heta listan speglar de destinationer som har sålt bäst de senaste 7 månaderna (januari - juli 2014). Tre länder är "ständiga medlemmar" på listan, Trinidad & Tobago, Tanzania och Panama. Mauritius och Curacao är däremot helt nya på listan. Mauritius är en fantastisk destination som erbjuder fina stränder och har ett stort utbud av aktiv semester. Curacao är en pärla som passar utmärkt att kombinera med Aruba.

1. Trinidad & Tobago
2. Tanzania
3. Mauritius
4. Curacao
5. Panama

Hett just nu


Topp