SUPERPRISER TILL TOBAGO!Tobago Tobagokampanj
Just nu har vi en fantastisk kampanj som sänker priset till Tobago med upp till 30 procent. Kampanjen gäller tre avgångar; en i oktober, november och en i december (över julen!). Priset för resorna i oktober och november är 10 990 kr för två veckor och priset på decemberresan är 13 500 kr för 10 nätter. Kampanjen gäller vid bokning senast 23 maj.
Läs alla detaljer om kampanjen här.

 


 

Den stora Centralamerikaresan
Till helgen reser Olle Stålberg, VD på ACT, och fotograf Ztefan Bertha till Nicaragua, Honduras och El Salvador i Centralamerika. Till hösten kommer vi erbjuda spännande resor och unika kombinationer i den delen av världen tillsammans med Costa Rica och Panama.
Häng med oss till Centralamerika på Facebook där vi skildrar resan i ord och bild.
Tobago

 


 

Tobago Senaste nytt
Dominica är en av de vackraste, häftigaste och mest oexploaterade öarna i Västindien och passar utmärkt för en aktiv semester. På Dominica vandrar man i fantastisk natur med regnskog och vattenfall, det finns mangroveträsk, floder och hänförande dalar, en kokande vulkansjö, papegojor, valar och bad i varma svavelkällor. Vår kollega Carina, som har rest en hel del i Västindien, besökte nyligen Dominica och var lyrisk. Läs hennes blogg från Dominica:
Afrika har varit på frammarsch ett par år. Ett ökat reseintresse och gynnsamma valutakurser är några förklaringar. Vi fortsätter att rida på framgångsvågen och lanserar i höst två nya länder i södra Afrika; Zambia och Zimbabwe. Under tiden kan ni ta del av journalisten, författaren och företagets mentor Uno Grönqvists blogg från hans besök i dessa länder. Tobago
Tobago Aktivresor är vårt systerföretag som är specialiserat på aktiv semester på exotiska destinationer. Där erbjuder vi såväl skräddarsydda resor som gruppresor. Vandra, cykla, yoga, matresor, hästsafari är en del av det breda utbudet hos Aktivresor.


Topp